Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Čuo sam danas odličnu definiciju ovog ludila oko Trampa - kaže tip "to što Tramp privlači ljude nije stvar ideologije, već stava".

Ali isto tako dosta konzervativnih komentatora smatra da Tramp ima high floor, low ceiling, da se glasovi "kontra Trampa" rasipaju i da će biti sasvim druga igranka kad ostanu samo dvojica u trci za GOP nominaciju.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Čuo sam danas odličnu definiciju ovog ludila oko Trampa - kaže tip "to što Tramp privlači ljude nije stvar ideologije, već stava".

Ali isto tako dosta konzervativnih komentatora smatra da Tramp ima high floor, low ceiling, da se glasovi "kontra Trampa" rasipaju i da će biti sasvim druga igranka kad ostanu samo dvojica u trci za GOP nominaciju.

Svakako, Kruzovih 100% evangelista ce da glasa za Rubia.... ali ne bas.

Osim toga, ako hoce da se rese Kruza moraju nesto da mu daju a mrze ga vise nego Tramparu.

Posted

The Donald još nije ni registrovao Rubiobota. kad bude trebalo i kad se usmeri na njega istrešće ga iz gaća gore nego Jebaru.

Posted

The Donald još nije ni registrovao Rubiobota. kad bude trebalo i kad se usmeri na njega istrešće ga iz gaća gore nego Jebaru.

Sumnjam, dobro uci Rubio, no naceo ga je na istu foru kao Kruza - ima tuzba da Rubio ne moze da bude kandidat jer mu roditelji nisu rodjeni u Americi.

Posted (edited)

na prošlim izborima sam podržavao Hantsmena, i to svi u krugu prijatelja znaju. udaviće me ovim.  :lol:

Pa Huntsman je tu podrzao neke normalne stavove (a ima ih Trump tu i tamo nije da ih nema), a ne gluposti o Meksikancima koji samo siluju i diluju, zabrani Muslimana, zidu koji ce Mexico da plati i napravi etc..  Lep cherry picking rad koji svako moze da uradi o svakom kandidatu.

A da, vec je pocelo sa "Rubio nije pravi Amerikanac jer su mu oba roditelja bili Kubanski drzavljani", "Rubio je 1 anchor baby".  Za to vreme Melanija se na broken english zahvaljuje narodu SC, niko da primeti do TDS sinoc.

Edited by WTF
Posted (edited)

Pa Huntsman je tu podrzao neke normalne stavove (a ima ih Trump tu i tamo nije da ih nema), a ne gluposti o Meksikancima koji samo siluju i diluju, zabrani Muslimana, zidu koji ce Mexico da plati i napravi etc..  Lep cherry picking rad koji svako moze da uradi o svakom kandidatu.

A da, vec je pocelo sa "Rubio nije pravi Amerikanac jer su mu oba roditelja bili Kubanski drzavljani", "Rubio je 1 anchor baby".  Za to vreme Melanija se na broken english zahvaljuje narodu SC, niko da primeti do TDS sinoc.

To je lako: Melanija je zena, a zenama se zna gde je mesto, i ne kandiduje se za predsednika, uostalom pogledajte kakva je to ribetina a Rubio izgleda ko neki pedercic.

Edited by Budja
Posted

Meni se dopao Huntsman, danas sam ga baš slušao kod Axelroda na podcastu, priča kako je izgledala borba za guvernera Jute, civilizovano kao da se dešavala u XIX vijeku, preporučujem. Zvuči blesavo kad takav ok lik podržava Trampa.

Posted

kako li ce tek zvucati kada Donald bude drzao inauguracioni govor

Posted

karl rove finansira bernija da bi naskodio hilari.  :Hail:

Bernie Sanders’s Conservative Fanboys

American Crossroads—founded by former Bush adviser Karl Rove—and several other conservative-backed super PACs have spent the last month intentionally fueling the Bern, but their zeal has more to do with an effort to weaken Hillary Clinton, whom they still see as the likely Democratic nominee and harder to defeat in the general election.
Posted

vec je naslov dovoljan ali je svejedno zanimljivo kako amerikanci shvataju politicku borbu, preko dostupnosti necijih ideja javnosti boljim finansiranjem.

Posted

Izvor: thedailybeast

Verujem da Cenk i TYT imaju sta da kazu na tu temu.

(Nekoliko puta su napusavali dailybeast kao proHilari)

thedailybeast je jutros ili sinoć imao tekstu fazonu "eto Berni ode niz slivnik", odavno nisam pročitao tako biased tekst koji se tiče demokrata. 

Posted

čuj "dressed as KKK"... kako se to raspoznaju Trampove pristalice koje su se samo odenule u KKK (kosplej takoreći) od pripadnika KKK koji podržavaju Trampa?

• Create New...