Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ma kakav Jeb, čovjek je hodajući meme. Sad ga pola interneta zajebava za ovaj tvit sa slikom pištolja "Nemoj, Jebe, nije vrijedno toga, lakše je da samo odustaneš od trke za nominacijom" :D

Posted

Kristi se povukao. 

inace bi 1 Rand bio zanimljiv kandidat.  :D

a Trump, Cruz, Rubio i Carson su gori ludaci od njega. 

Posted

Sto je najgore taj Jeb Bush deluje kao najmanje losa osoba od svih Bushova.

Posted

"Isuviše fin" - tako ga je i mama opisala :D

Posted (edited)

a spevali su bajke o njemu kako je namestio starijerm bratu pobedu na floridi, protiv al gora.

Edited by Takeshi
Posted

Sto je najgore taj Jeb Bush deluje kao najmanje losa osoba od svih Bushova.

da, naročito posle ovog video, ima nešto u self-depriciationu što ti odmah čini čoveka simpatičnim jebiga... ali onaj zakuc za kraj, kada barbra kaže da mu ipak nije najomiljeniji od sve dece hahaha pa jebote

Posted

Znaci jedino Hilari ne moze da pobedi. Kakav bedak.

da, naročito posle ovog video, ima nešto u self-depriciationu što ti odmah čini čoveka simpatičnim jebiga... ali onaj zakuc za kraj, kada barbra kaže da mu ipak nije najomiljeniji od sve dece hahaha pa jebote

Nesretnik. Inace slusao sinoc njega i Kasicha na CNNu. Dobre nastupe su imali obojica, ali sta vredi kad se Tramp bas juce posvadjao sa papom.  :lol:

Posted

Znaci jedino Hilari ne moze da pobedi. Kakav bedak.

to ako gledaš čašu kao polupraznu. znači da jedino berni može da pobedi ove ludake.

Posted

to ako gledaš čašu kao polupraznu. znači da jedino berni može da pobedi ove ludake.

Pa ako bude kandidat on protiv vecine ovih s druge strane ja cu da glasam za njega,

Posted

Pa ako bude kandidat on protiv vecine ovih s druge strane ja cu da glasam za njega,

simptomatično je da si na kraju stavio zarez, kao da si hteo da staviš "ali™" :) 

Posted

simptomatično je da si na kraju stavio zarez, kao da si hteo da staviš "ali™" :)

Ono ali sto srecu kvari :) 

Posted

Ja se ne bih toliko oslanjao ni na jedan general election pooll™ radjen u februaru.  Svasta moze da se desi do tada.  Trenutno su Republikanci u stand-by mode sto se tice Sandersa, covek im odgovara jer zagorcava zivot Babi, ali ako nekim cudom izvuce nominaciju ima svaka druga rec iz usta da im bude "socijalizam".  Drugo je to da dok jos ima vise kandidata na obe strane, i postoje relativno velike razlike medju njima, tesko je proceniti koliko ce kandidata porazenih da stanu iza pobednika svoje stranke a koliko nece.  Ima jos mnogo vremena za razne obrte i promene.

Ja sam resio da cu za njega ima da glasam bez obzira ko je sa GOP strane.  Neko mora da sedi u Beloj Kuci i da lupa veto after veto na sve budalastine koje ce ovi ludaci iz House da izglasaju.  I posle onoga sto se desilo ovde u NC u zadnje 4 godine, nemam nikakvih iluzija da neki "moderate Republican" executive hoce ili moze da stane ekstremistima na put.  Koga zmija ujede, taj i u jogurt duva.

Nesretnik. Inace slusao sinoc njega i Kasicha na CNNu. Dobre nastupe su imali obojica, ali sta vredi kad se Tramp bas juce posvadjao sa papom.  :lol:

To sa papom je precenjeno.  Ja sam sinoc naleteo na Fox News program (ostavio neko na TVu u svlacionici od teretane) i tu se sad svi kao brinu kako ce "evangelicals in SC to react on Donald Trump's feud with the Pope", bla bla bla, mislim sta evangelicals boli uvo za papu,, da toliko vole papu bili bi katolici.

Posted

Ja se ne bih toliko oslanjao ni na jedan general election pooll™ radjen u februaru.  Svasta moze da se desi do tada.  Trenutno su Republikanci u stand-by mode sto se tice Sandersa, covek im odgovara jer zagorcava zivot Babi, ali ako nekim cudom izvuce nominaciju ima svaka druga rec iz usta da im bude "socijalizam".  Drugo je to da dok jos ima vise kandidata na obe strane, i postoje relativno velike razlike medju njima, tesko je proceniti koliko ce kandidata porazenih da stanu iza pobednika svoje stranke a koliko nece.  Ima jos mnogo vremena za razne obrte i promene.

Naravno, no koje ce biti key words ako dobije baba™?

Poenta je da ce naravno biti neizvesnosti, ali u nedostatku relevantnijih  informacija polovi jesu relevantni da se vidi kako tvrdnje o electability nisu zasnovane ni na kakvim cinjenicama vec na starim predrasudama.

Mislim, da su se pundits pitali, Tramp ne bi dogurao dalje od Ajove, a Sanders bi bio fringe kandidat sa 5% podrske.

• Create New...