Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Trampara nabija.

Trump: If GOP Doesn’t Admit Iraq War Was a Mistake, We’re Not Going to Win the General Election
  • Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Prosecne kvote kladionica za pobedu u Nevadi: Klinton 1.56 (60%), Sanders 2.29 (40%)

Prosecne kvote za demokratskog kandidata na predsednickim izborima: Klinton 1.23 (77%), Sanders 4.23 (23%)

Prosecne kvote za republikanskog kandidata na predsednickim izborima: Tramp 2.1 (43%), Rubio 4.0 (23%), Kruz 5.5 (16%), Bus 6.5 (14%), Kasic 21 (4%)

Prosecne kvote kladionica za pobedu u Nevadi: Klinton 1.69 (55%), Sanders 2.05 (45%)

Prosecne kvote za demokratskog kandidata na predsednickim izborima: Klinton 1.22 (78%), Sanders 4.4 (22%)

Prosecne kvote za republikanskog kandidata na predsednickim izborima: Tramp 1.9 (46%), Rubio 3.7 (24%), Kruz 6.6 (14%), Bus 7.7 (12%), Kasic 21 (4%)

Posted

Razbijaju na CNN-u sa teškim pitanjima za Robota & co. Od "kakvu muziku volite da slušate" do "kako ste upoznali suprugu" i u krug.

Jebem ti nesanicu.

Posted

danas ce trump da ih porazbija ko saksije

u slucaju da na kraju trce baba i trump glasam za trumpa

Posted (edited)

Koliko ce biti smesno ako Hilari ne bude izabrana.

Edited by Eraserhead
Posted

"Powerful" do mojega. Pokazuješ da tretiraš glasače kao sitnu decu, sedi mala tu na koleno i opusti se, ja ću o svemu da se postaram. Kako, zašto, kada, u kom smislu, to ništa nije bitno. Bitna je slika u kojoj sam ja majka kvočka a vi ste mali debeli pilići.

Posted

na papin komentar da oni (tramp) koji bi da dizu zidove i nisu najbolji hrisacni, stize dogovor.  ^_^

apvm40uulgrvpqkbdtew.png

Posted

grešna mi duša, sve češće lovim sebe kako navijam za Tramparu :lolol:

legenda, eno sad reče i da je neutralan po pitanju Izraela i Palestine. Beltway neverue.

Posted

sve je bolje od hilari, uglavljene u stare varijante, kombinacije, lobi grupe... mira markovic americke politike.

nije direktno tema ali ipak moze ovde. samanta bi razbija.  :Hail:

Posted

Koliko ce biti smesno ako Hilari ne bude izabrana.

smesno ce biti i ako ona bude izabrana.  :fantom:

Posted

Kako ga je Trampara poklopio kad je Jeb! rekao da je njegova mama najjača žena na svijet - "možda je ona trebala da se kandiduje"

Tramp mu je baš sjeo na kosti, jebe, ne vadi :D

Služiće mu u ovoj split debati kao vreća za udaranje

Posted

Kako ga je Trampara poklopio kad je Jeb! rekao da je njegova mama najjača žena na svijet - "možda je ona trebala da se kandiduje"

Tramp mu je baš sjeo na kosti, jebe, ne vadi :D

Služiće mu u ovoj split debati kao vreća za udaranje

+1

ali je vec receno:

Mogli bi ovakvi clanci u spoiler.  :fantom:

Odgledao debatu. Muceni Carson bukvalno ne moze da dodje do reci, a i kad dodje bolje da ne dodje.  ^_^

Rubio bolji za promenu. Nije propustio priliku da poentira sa porodicnim vrednostima. Show sa Cruzom.  :ziga: Pa onda Trump ponovo spomene Carsona, izgleda da ce to svima biti prilika da spuste nesrecnog Teda kad god ne mogu da se sete neceg drugog.  :ziga:

"Moja majka je najjaca zena koju poznajem" "Trebalo bi da se kandiduje" :rolf:  

ali ja i dalje mislim da su Bush i Kasich najbolji GOP kandidati. ili najmanje losiji.  :fantom:

• Create New...