Jump to content

Fudbalska prvenstva Jugoslavije 46-91 Prva liga

Featured Replies

• Author

pribelezi i mene za knjigu, cim izadje javi na pm, posveta i potpis pozeljni -_-

Sa zadovoljstvom :)

• Author

wPBMJpC.jpg

• Author

QGCEpOG.jpg

Mrdja, ako su finansije problem za izdavanje knjige, siguran sam da bi na PPP imao veliku bazu pretplatnika.

• Author

Mrdja, ako su finansije problem za izdavanje knjige, siguran sam da bi na PPP imao veliku bazu pretplatnika.

Najteze je pronaci izdavaca ... nema bas zainteresovanih izdavackih kuca :(

• Author

• R5pxcfT.jpg

• Author

zI1TD0Y.jpg

• Author

V4Do4Rs.jpg

Jedna sugestija (ako nije kasno).

Mogao bi da stavis originalni grb saveza za svaku godinu (ako ih imas naravno).

• Author

Jedna sugestija (ako nije kasno).

Mogao bi da stavis originalni grb saveza za svaku godinu (ako ih imas naravno).

Hvala na sugestiji ... na zalost, nemam

• Author

2oFTPIe.jpg

• Author

mpmvfCU.jpg

• Author

3qUlkLG.jpg

У претплатнике рачунај и мене. 

Najteze je pronaci izdavaca ... nema bas zainteresovanih izdavackih kuca :(

Па макар на ППП има пар људи који се баве тим послом. Ако они не могу, можда знају неког ко може. Друго, можда није лоша идеја да се контактирају савези У Београду, Загребу,  Љубљани, Сарајеву да можда буду спонзори. Можда у УЕФА и ФИФА постоји неко одељење за историју, статистику...Опет има људи који то овде боље знају од мене. 

• Author

У претплатнике рачунај и мене. 

Па макар на ППП има пар људи који се баве тим послом. Ако они не могу, можда знају неког ко може. Друго, можда није лоша идеја да се контактирају савези У Београду, Загребу,  Љубљани, Сарајеву да можда буду спонзори. Можда у УЕФА и ФИФА постоји неко одељење за историју, статистику...Опет има људи који то овде боље знају од мене. 

Vazi :)