August 4, 20159 yr Author Ja bih u elektronskoj verziji ako može :-) Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Pa moze, samo su poveci fajlovi. Videcu sta mogu da uradim
August 4, 20159 yr Naravno, neću nikome davati fajl bez tvog odobrenja Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
August 4, 20159 yr Author Naravno, neću nikome davati fajl bez tvog odobrenja Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока ma, nema problema ... svako moze da vidi i dobije fajl :)
August 5, 20159 yr isto, za knjigu. nije kritika, nego samo moj neki trip, meni je ovo nedovoljno potpuno, trebaju mi i sve utakmice po kolima redom, svi pojedinačni rezultati, strelci itd. takođe, brojke. to je zajebano, a ima veliku psihološku važnost, jer kad vidim jedan pogrešan podatak, odmah sam sklon da posumnjam u celo izdanje. treba sve proveriti do tančina dok još nije objavljeno.
August 5, 20159 yr Author isto, za knjigu. nije kritika, nego samo moj neki trip, meni je ovo nedovoljno potpuno, trebaju mi i sve utakmice po kolima redom, svi pojedinačni rezultati, strelci itd. takođe, brojke. to je zajebano, a ima veliku psihološku važnost, jer kad vidim jedan pogrešan podatak, odmah sam sklon da posumnjam u celo izdanje. treba sve proveriti do tančina dok još nije objavljeno. Dogovoreno :)