mrdja Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Ja bih u elektronskoj verziji ako može :-) Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Pa moze, samo su poveci fajlovi. Videcu sta mogu da uradim
Hamlet Strašni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Naravno, neću nikome davati fajl bez tvog odobrenja Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
mrdja Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Naravno, neću nikome davati fajl bez tvog odobrenja Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока ma, nema problema ... svako moze da vidi i dobije fajl :)
MocaVukotic Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 isto, za knjigu. nije kritika, nego samo moj neki trip, meni je ovo nedovoljno potpuno, trebaju mi i sve utakmice po kolima redom, svi pojedinačni rezultati, strelci itd. takođe, brojke. to je zajebano, a ima veliku psihološku važnost, jer kad vidim jedan pogrešan podatak, odmah sam sklon da posumnjam u celo izdanje. treba sve proveriti do tančina dok još nije objavljeno.
Parsons Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 pribelezi i mene za knjigu, cim izadje javi na pm, posveta i potpis pozeljni -_-
mrdja Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Au, mrdja, svaka cast! :ziga: Pribelezi i mene! Naravno :)
mrdja Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 isto, za knjigu. nije kritika, nego samo moj neki trip, meni je ovo nedovoljno potpuno, trebaju mi i sve utakmice po kolima redom, svi pojedinačni rezultati, strelci itd. takođe, brojke. to je zajebano, a ima veliku psihološku važnost, jer kad vidim jedan pogrešan podatak, odmah sam sklon da posumnjam u celo izdanje. treba sve proveriti do tančina dok još nije objavljeno. Dogovoreno :)
Recommended Posts