mrdja Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Svidece se :) Hvala :) Evo jos jedna sezona (prva sa Vosom)
borris_ Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) Ovdje bi trebao staviti sta se tacno nalazi u svakom redu : Broj idigranih utakmica, pobjede, nerijeseno, izgubljene, gol razlika i broj bodova. Kako to da Zeljo ima manje bodova od Veleza a vise pobjeda? I svaka cast za ovo. Edited August 4, 2015 by borris_
mrdja Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Ovdje bi trebao staviti sta se tacno nalazi u svakom redu : Broj idigranih utakmica, pobjede, nerijeseno, izgubljene, gol razlika i broj bodova. Kako to da Zeljo ima manje bodova od Veleza a vise pobjeda? I svaka cast za ovo. Moracu da proverim brojke. Zeljo ima manje pobeda od Veleza, ispod 400
mrdja Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Svaka cast! Hvala puno. Drago mi je da najzad zavrsavam :)
Dr Arslanagić Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ako uspes da sredis stampanje, pribelezi me za jedan primerak.
mrdja Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Ako uspes da sredis stampanje, pribelezi me za jedan primerak. Dogovoreno
Hamlet Strašni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ja bih u elektronskoj verziji ako može :-) Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Recommended Posts