Jump to content

Serie A 2015/16

Featured Replies

E jbg. Uze Roma bod...

Steta, malo je falilo. Ljajic, Perisic i Brozovic odlicni.

Inter sem gola nije imao krstenu sansu, malo palijanja van 16m u prvom i to je to.

Roma samo zahvaljujuci slaboj koncentraciji u zavrsnici nije ovo uzela sa 3:1, 4:1. Najzalije mi onog malog ofsajda Salaha kad ga je Pjanic nasao i onog promasaja Dzeke sa roglja peterca.

• Author

I nedosudjenog penala :dry:

Inace, Handanovic i Miranda su jebene igracine. Nije mi jasno kako je ovaj drugi uspeo da zavrsi u Interu.

Mi smo taman zasluzili ovaj jedan bod. Dzeko je stari kauc, stoperi nam nemaju grama mozga. Nista novo.

iguain drzi napoli u trci...

• Author

Benatia najverovatnije u juventusu od leta. Jebe mi se za Judu™ i gde ce, samo me cudi da reptili uzimaju igraca toliko sklonog povredama (sem Khedire nemaju takvog).

• 2 weeks later...

A nekad je bio rimski derbi, jbt...Ni slova o tekmi.

A nekad je bio rimski derbi, jbt...Ni slova o tekmi.

Добра утакмица. Твоји™ воде 1:3. Лацио се сјетио да заигра на -2.

Пероти метнуо тачку.

Edited by CerdicLeboeff

Ehh da je Spaleti dosao na pocetku sezone, Orasi bi več otvorijo sampionski sampanjac

Uf uf uf al puca po guzovima...Cak su i suze pale...

Svaka dobra partija Spaletija me jos vise podseti kolika je greska bila tolerisanje R.Garsije.

A moglo je i ovako.

Btw od tog prenosa evo do dan danas nisam mogao da odredim koji je lepsi, Totijeva boca ili Monteline raslje.

• Author

Ovi su toliko bedna ekipa da mi nije gust da se radujem.

Utisak dana je mrtvi Chievo sa 4+, samo da se ne prodje tiket :dry:

A moglo je i ovako.

Btw od tog prenosa evo do dan danas nisam mogao da odredim koji je lepsi, Totijeva boca ili Monteline raslje.

:ziga:

Ali komentator. :rolf:  "Vinćenco, volim te, Vinćenco volim te, volim te Vinćenco!" A kod Totijevog loba "Postajem gej! Postajem gej!"

• Author

Zampa, jbt, totalni bobotac :D

Edited by crtamOrasi