March 19, 20169 yr Inter sem gola nije imao krstenu sansu, malo palijanja van 16m u prvom i to je to. Roma samo zahvaljujuci slaboj koncentraciji u zavrsnici nije ovo uzela sa 3:1, 4:1. Najzalije mi onog malog ofsajda Salaha kad ga je Pjanic nasao i onog promasaja Dzeke sa roglja peterca.
March 20, 20169 yr Author I nedosudjenog penala Inace, Handanovic i Miranda su jebene igracine. Nije mi jasno kako je ovaj drugi uspeo da zavrsi u Interu. Mi smo taman zasluzili ovaj jedan bod. Dzeko je stari kauc, stoperi nam nemaju grama mozga. Nista novo.
March 26, 20169 yr Author Benatia najverovatnije u juventusu od leta. Jebe mi se za Judu i gde ce, samo me cudi da reptili uzimaju igraca toliko sklonog povredama (sem Khedire nemaju takvog).
April 3, 20169 yr A nekad je bio rimski derbi, jbt...Ni slova o tekmi. Добра утакмица. Твоји воде 1:3. Лацио се сјетио да заигра на -2.Пероти метнуо тачку. Edited April 3, 20169 yr by CerdicLeboeff
April 3, 20169 yr Ehh da je Spaleti dosao na pocetku sezone, Orasi bi več otvorijo sampionski sampanjac
April 3, 20169 yr Uf uf uf al puca po guzovima...Cak su i suze pale... Svaka dobra partija Spaletija me jos vise podseti kolika je greska bila tolerisanje R.Garsije.
April 3, 20169 yr A moglo je i ovako. Btw od tog prenosa evo do dan danas nisam mogao da odredim koji je lepsi, Totijeva boca ili Monteline raslje.
April 3, 20169 yr Author Ovi su toliko bedna ekipa da mi nije gust da se radujem. Utisak dana je mrtvi Chievo sa 4+, samo da se ne prodje tiket
April 3, 20169 yr A moglo je i ovako. Btw od tog prenosa evo do dan danas nisam mogao da odredim koji je lepsi, Totijeva boca ili Monteline raslje. :ziga: Ali komentator. "Vinćenco, volim te, Vinćenco volim te, volim te Vinćenco!" A kod Totijevog loba "Postajem gej! Postajem gej!"