clever bastard Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Steta, malo je falilo. Ljajic, Perisic i Brozovic odlicni.
John Coltrane Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Inter sem gola nije imao krstenu sansu, malo palijanja van 16m u prvom i to je to. Roma samo zahvaljujuci slaboj koncentraciji u zavrsnici nije ovo uzela sa 3:1, 4:1. Najzalije mi onog malog ofsajda Salaha kad ga je Pjanic nasao i onog promasaja Dzeke sa roglja peterca.
crtamOrasi Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 I nedosudjenog penala Inace, Handanovic i Miranda su jebene igracine. Nije mi jasno kako je ovaj drugi uspeo da zavrsi u Interu. Mi smo taman zasluzili ovaj jedan bod. Dzeko je stari kauc, stoperi nam nemaju grama mozga. Nista novo.
crtamOrasi Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 Benatia najverovatnije u juventusu od leta. Jebe mi se za Judu i gde ce, samo me cudi da reptili uzimaju igraca toliko sklonog povredama (sem Khedire nemaju takvog).
John Coltrane Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 A nekad je bio rimski derbi, jbt...Ni slova o tekmi.
CerdicLeboeff Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 (edited) A nekad je bio rimski derbi, jbt...Ni slova o tekmi. Добра утакмица. Твоји воде 1:3. Лацио се сјетио да заигра на -2.Пероти метнуо тачку. Edited April 3, 2016 by CerdicLeboeff
Cash Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Ehh da je Spaleti dosao na pocetku sezone, Orasi bi več otvorijo sampionski sampanjac
John Coltrane Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Uf uf uf al puca po guzovima...Cak su i suze pale... Svaka dobra partija Spaletija me jos vise podseti kolika je greska bila tolerisanje R.Garsije.
John Coltrane Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 A moglo je i ovako. Btw od tog prenosa evo do dan danas nisam mogao da odredim koji je lepsi, Totijeva boca ili Monteline raslje.
crtamOrasi Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 Ovi su toliko bedna ekipa da mi nije gust da se radujem. Utisak dana je mrtvi Chievo sa 4+, samo da se ne prodje tiket
Meazza Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 A moglo je i ovako. Btw od tog prenosa evo do dan danas nisam mogao da odredim koji je lepsi, Totijeva boca ili Monteline raslje. :ziga: Ali komentator. "Vinćenco, volim te, Vinćenco volim te, volim te Vinćenco!" A kod Totijevog loba "Postajem gej! Postajem gej!"
crtamOrasi Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 (edited) Zampa, jbt, totalni bobotac :D Edited April 3, 2016 by crtamOrasi
Recommended Posts