W.F.C. Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Sad da Bajern ozbiljno shvati osminu finala, u stvari bar prvu utakmicu pod Alpima
John Coltrane Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Mislim da je ovo prvi put u istoriji PPP-a da se vas dvojica u necemu slazete :D AntiJuve grupa ima najvece uporiste na PPP, tako da to ne cudi.
MiddleClass Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Mislim da je ovo prvi put u istoriji PPP-a da se vas dvojica u necemu slazete :D :D Volim ja crtamorahe, ali mu Romu ne mogu oprostiti...
crtamOrasi Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 A ti za Inter, mosh misliti :D Uhm, izgleda da mozemo ostati bez Radje, ManU i Chelsea pokazuju interesovanje.
MiddleClass Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Kakav je Montela pojmas! Dodo, Ranokija i Riki Alvarez. Cezne za Interovim otpacima. Bravo Mancini!
MiddleClass Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) Murinjo i Ronaldo na tribinama! :hail: Edited February 20, 2016 by MiddleClass
crtamOrasi Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Kakav je Montela pojmas! Dodo, Ranokija i Riki Alvarez. Cezne za Interovim otpacima. Bravo Mancini! https://twitter.com/ScotM87/status/701141939807195136 Inace, D'Ambrosio prvi Italijan koji je postigao gol za Inter posle decembra 2014-e.
John Coltrane Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Dzeko je promasio prazan gol sa 5m sam ko duh. Sva sreca zabio je samo 2min kasnije, prelepo primljena lopta i rezantan udarac.
MiddleClass Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Ali Toti koji cmizdri da ce otici iz kluba jer ne igra. Brateee, kako neki ne znaju kad je dosta.
John Coltrane Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Salahara Sent from my iPhone using Tapatalk
crtamOrasi Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Mozda i najlaksa pobeda ove sezone (priblizno lako smo dobili i Udinese, iako manje ubedljiim rezultatom bilo je na ler), ekipa pokazuje znake zivota. Steta sto flamenco gitarista nije oteran ranije, sa zimskom pauzom i kojim kolom vise u rukama Spalletti bi imao pola tuceta bodova vise. A to bi znacilo... zaboravi. Dobro je da se Strootmanara vratio, najveci dobitak danas sigurno. Ali Toti koji cmizdri da ce otici iz kluba jer ne igra. Brateee, kako neki ne znaju kad je dosta. Totti ne bi ni bio Totti da nema takav mindset. Bio bi Cassano. I dobro je sto je tako. Ne mogu nista da mu zamerim.
Recommended Posts