February 3, 20169 yr On 2. 2. 2016. at 21:53, crtamOrasi said: Morace da kiksiraju, niko ne dobija 30 utakmica za redom. Imaju dvomec sa Bayernom, za sada su u usponu, videcemo kakvi ce biti posle toga. Sto se nas tice, ako izguramo kroz ovaj spalir povreda eto nas na trecem mestu. U svakoj dosadasnoj utakmici Spalletti je napravio neki pomak. Prosto je neuporedivo ozbiljniji trener od flamenco gitariste. Koji je uzeo titulu u FRA sa Lilom. Nemoj sad i ti da preterujes. Spaleti je, za sada, samo dobra shok terapija, videcemo na posle 38.kola kakav je posao uradio celavi.
February 3, 20169 yr Author Svaka mu cast na toj tituli, al to i nije bog zna kakav dokaz trenerskog genija. Uzeo je i Montpellier dogodine pa se kladim da ne znas napamet ko je bio trener. Spalletti je prosto mnogo bolji takticar i ume da vidi stvari dalje od jedne formacije i jednog gameplana. Prosto je bilo mucno gledati kako svake nedelje igramo istih 4-3-3 na potpuno isti nacin. Da je smenjen mesec dana ranije ovaj tim bi i dalje bio u konkurenciji za scudetto.
February 3, 20169 yr On 2. 2. 2016. at 23:33, crtamOrasi said: Cekaj - stani, pa mi imamo isti broj bodova kao Inter vise ne
February 3, 20169 yr On 3. 2. 2016. at 20:56, MiddleClass said: Sto je prekid? Vređanje tamnoputih igrača.
February 3, 20169 yr Author On 3. 2. 2016. at 18:33, John Coltrane said: Igrom slucaja znam posto je upravo Zirar zamenio Garsiju na klupi Lila :) On 3. 2. 2016. at 20:37, aram said: vise ne Ako, mi se sas Spalletti kacimo na slubu, oni se skidjav On 3. 2. 2016. at 20:59, Nemanja Posrbica said: Vređanje tamnoputih igrača. Reveal hidden contents Lazio, jbg