crtamOrasi Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 Cekaj - stani, pa mi imamo isti broj bodova kao Inter
John Coltrane Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Morace da kiksiraju, niko ne dobija 30 utakmica za redom. Imaju dvomec sa Bayernom, za sada su u usponu, videcemo kakvi ce biti posle toga. Sto se nas tice, ako izguramo kroz ovaj spalir povreda eto nas na trecem mestu. U svakoj dosadasnoj utakmici Spalletti je napravio neki pomak. Prosto je neuporedivo ozbiljniji trener od flamenco gitariste. Koji je uzeo titulu u FRA sa Lilom. Nemoj sad i ti da preterujes. Spaleti je, za sada, samo dobra shok terapija, videcemo na posle 38.kola kakav je posao uradio celavi.
crtamOrasi Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Svaka mu cast na toj tituli, al to i nije bog zna kakav dokaz trenerskog genija. Uzeo je i Montpellier dogodine pa se kladim da ne znas napamet ko je bio trener. Spalletti je prosto mnogo bolji takticar i ume da vidi stvari dalje od jedne formacije i jednog gameplana. Prosto je bilo mucno gledati kako svake nedelje igramo istih 4-3-3 na potpuno isti nacin. Da je smenjen mesec dana ranije ovaj tim bi i dalje bio u konkurenciji za scudetto.
John Coltrane Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Igrom slucaja znam posto je upravo Zirar zamenio Garsiju na klupi Lila :)
aram Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Cekaj - stani, pa mi imamo isti broj bodova kao Inter vise ne
Nemanja Posrbica Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Sto je prekid? Vređanje tamnoputih igrača.
crtamOrasi Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Igrom slucaja znam posto je upravo Zirar zamenio Garsiju na klupi Lila :) vise ne Ako, mi se sas Spalletti kacimo na slubu, oni se skidjav Vređanje tamnoputih igrača. Lazio, jbg
Recommended Posts