January 31, 20169 yr Dobar Inter, ali morao je Ikardi umjesto Jovetica. Milan ga uvalio iz prekida i sad moze sudija da svira kraj komotno.
January 31, 20169 yr A sto je Ikardi uopste na klupi (osim ako nije povreda)? Mancini seljacki trener, u slaboj formi on pedalira najboljeg igraca
January 31, 20169 yr Ma Mancinijeva takticka bravura. Mozda ga i kaznjava sto je fulao zicer u proslom kolu i izgubili smo tu dva boda. Evo ovdje su tri vec odletila. :)
January 31, 20169 yr Odose Interu kup i prvenstvo u 4 dana januara. Miha zeznuo Mancinija i mozda mu ispadne i solidna sezona ni iz cega, finale kupa i medju prvih 6 (ako ga ne zezne neki Lacio)...
January 31, 20169 yr Miha je dobar trener. Mancini nije i jbg.Ikardi masio penal na 0:1, par minuta posle toga Baka 2:0 i raspad sistema. Sumnjam da ce smjenjivati Mancinija...
January 31, 20169 yr Od ove sezone ja sam pogledao drugo pol. Milana protiv Rome u Rimu i tu je Milan izgledao odlicno. Sad da li zbog lose Rome ne znam. Tek od tada singliram Milan iz znaka u znak i do sada 2/3, protiv Fiore i Intera proslo, kod Empolija nije. Sve kvote preko 4 tako da za Mihu 1
January 31, 20169 yr Author Jeste bilo zbog lose Rome. U prvih 15 minuta sabijanje Milana u cuturu; gol, precka i jos nekoliko ozbiljnih sansi. Posle toga smo jednostavno stali, kao da nam je neko izvukao kabel. Milan preuzeo inicijativu i zamalo dobio, samo su naisli na raspadnutije od sebe. Nego, Inter
February 1, 20169 yr Miha je dobar trener. Mancini nije i jbg. Brojao sam, ove sezone si dva puta napisao da je nemac pojma, a dva puta da je dobar trener.
February 1, 20169 yr Lepo je ovo i zbog našeg Mihe, a pre svega jer je Milan veliki klub. Trebala im je neka ovakva pobeda da steknu samopouzdanje.
February 1, 20169 yr Brojao sam, ove sezone si dva puta napisao da je nemac pojma, a dva puta da je dobar trener. Za Mihu nikad negativno. Mancini je dobijao kad bi dobio jer je to za njega ogroman uspjeh.