MiddleClass Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Dobar Inter, ali morao je Ikardi umjesto Jovetica. Milan ga uvalio iz prekida i sad moze sudija da svira kraj komotno.
John Coltrane Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 A sto je Ikardi uopste na klupi (osim ako nije povreda)? Mancini seljacki trener, u slaboj formi on pedalira najboljeg igraca
MiddleClass Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Ma Mancinijeva takticka bravura. Mozda ga i kaznjava sto je fulao zicer u proslom kolu i izgubili smo tu dva boda. Evo ovdje su tri vec odletila. :)
John Coltrane Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Evo Mancini napolje, jeste penal nije penal, Damato nastavlja da briljira.
W.F.C. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Odose Interu kup i prvenstvo u 4 dana januara. Miha zeznuo Mancinija i mozda mu ispadne i solidna sezona ni iz cega, finale kupa i medju prvih 6 (ako ga ne zezne neki Lacio)...
MiddleClass Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Miha je dobar trener. Mancini nije i jbg.Ikardi masio penal na 0:1, par minuta posle toga Baka 2:0 i raspad sistema. Sumnjam da ce smjenjivati Mancinija...
radnik Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Od ove sezone ja sam pogledao drugo pol. Milana protiv Rome u Rimu i tu je Milan izgledao odlicno. Sad da li zbog lose Rome ne znam. Tek od tada singliram Milan iz znaka u znak i do sada 2/3, protiv Fiore i Intera proslo, kod Empolija nije. Sve kvote preko 4 tako da za Mihu 1
crtamOrasi Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Jeste bilo zbog lose Rome. U prvih 15 minuta sabijanje Milana u cuturu; gol, precka i jos nekoliko ozbiljnih sansi. Posle toga smo jednostavno stali, kao da nam je neko izvukao kabel. Milan preuzeo inicijativu i zamalo dobio, samo su naisli na raspadnutije od sebe. Nego, Inter
Meazza Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Miha je dobar trener. Mancini nije i jbg. Brojao sam, ove sezone si dva puta napisao da je nemac pojma, a dva puta da je dobar trener.
Jozef K. Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Lepo je ovo i zbog našeg Mihe, a pre svega jer je Milan veliki klub. Trebala im je neka ovakva pobeda da steknu samopouzdanje.
MiddleClass Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Brojao sam, ove sezone si dva puta napisao da je nemac pojma, a dva puta da je dobar trener. Za Mihu nikad negativno. Mancini je dobijao kad bi dobio jer je to za njega ogroman uspjeh.
Meazza Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Miha... Doduse, Ventura je vjerovatno jedini gori trener od njega u ligi. :D
Recommended Posts