crtamOrasi Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Jep, ima hronicne probleme sa alkoholom navodno izazvane ludom bivsom zenom. Ta sapunica traje vec par godina. Te usla u neke poslove sa mafijom, te pokusavala neke iznude (najozbiljnije), te frka oko starateljstva nad kcerkom... Za to vreme on je sve deblji, oteceniji, nespremniji i sa zapustenijom bradom. U medjuvremenu je na patetiku izboksovao najveci ugovor u ligi i nastavio da igra kao zombi. A Benatia ode u Bayern jer nisu hteli da mu daju jos 0,7kk godisnje
MiddleClass Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Zukanović, Pjanić, Džeko... Od danas vam zovem Vučca... :D
crtamOrasi Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Jebes ovo, ne mogu vise da gledam. Prestajem sa pracenjem tekmi na neodredjeno, ne mogu vise zivota mi.
Cash Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Ili jos bolje Roberto, kad ga sutnete na kraju sezone.
John Coltrane Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Jebi ne vadi Sent from my iPhone using Tapatalk
crtamOrasi Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Fala. Ovo ko ono kad nemas segs dugo pa kad se desi konacno bude kao da je prvi put.
Malvo Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Sta predvidjate za milanski derbi? Ne secam se kad sam gledao poslednji
CerdicLeboeff Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Одлучиће то чији тренер је лошији... Тешко је прогнозирати. (Жао ми је Синиша, али треба још попаре да поједеш).
John Coltrane Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Stari su to ortaci i pajtasi, a i skripi obojici. Miroljubiv X na vidiku o kom cemo mi citati za jedno 3-4 godine kad se pokrene neki novi "Kalcopoli" Sinoc sam bio na rodjendanu i fino se nalizao (otud i onaj lucidan komentar-unapred se izvinjavam ^_^ ), jutros videh samo golove (El Sharavijev prelep, sramota da ga vec niko nije okacio), ali moram navatati neki snimak (ili torent) posto me zanima i Zukanovic i EL Sharavi, ali pre svega me zanima Spaletijev uticaj na tim.
W.F.C. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) Dobra atmosfera na stadionu, ne oseca se ono zasicenje velikim utakmicama kao nekad, ovo je za oba tima najveci mec do kraja sezone, nema evropskih spektakla... Edited January 31, 2016 by W.F.C.
John Coltrane Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Dinamicno prvo poluvreme, Milan poveo golom Alexa, mada je Inter napadao vise. Sudjenje katastrofa, Damato pogubio konce na samom startu.
Recommended Posts