Nemanja Posrbica Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Valjda bi Porto trebalo da ima? Kristijan Teljo? Tu je neki haos ispao. Barcelona je povukla Tella sa pozajmice iz Porta i pozajmila ga Fiorentini. Neki revanšizam između menadžera Tella i uprave Porta ako sam dobro ispratio. Tello je pre toga bio pozajmljen na dve godine Portu, do leta ove godine sa pravom otkupa.
John Coltrane Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Vidis nisam imao pojma da je u Violi, to mora da je bilo ovih dana.
crtamOrasi Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Mani Violu i Tella, doveli smo Zukanovica
ArleKino Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Mani Violu i Tella, doveli smo Zukanovica Uzas. I ovako ne mogu zivjeti od slusanja ljudi koji se odricu Sport Kluba da bi na Areni gledali najveci bosanski klub u rasejanju. Valentino TV treba otkupiti prava za utakmice Rome.
John Coltrane Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ma video, Roma je otrpilike 15ti klub Ervinu Gospodine Sabatini jebem vam cerku u dupe. Dovedi vec jednom pismenog stopera.
W.F.C. Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nije to nista, nas Nislija Mrdakovic je apsolutni rekorder, preko 20 klubova u profesionalnoj karijeri...
crtamOrasi Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Nije mi jasno kako su Napoli i Inter kadri da potrose vise para od nas bez CL para i bez velikih prodaja (dobro, posle Cavanija). Za to vreme Sabatini dovodi tri grupe igraca: skupe juznoamericke tinejdzere, gomilu solidnih krila i devet tovara loan with option to buy defanzivaca koji ne rade. A poslednji bek za koga smo dali vise od milion eura je bio jebeni Balzaretti. Pri tom smo prodali vise skupih igraca od Napolia i red velicine vise od Intera. Nije mi jasno, jebali ga Doumbija i Iturbe, uzasni Falque i jebeni Salih Ucan. Zukanovic, ej! Pa na svakoj tekmi na kojoj sm ga gledao napravio je barem jednu budalastinu.
John Coltrane Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Kakav Inter i Napoli, Roma je prodala igraca (pricamo o vrednosti transfera) vise od pola PL ili Primere. Markinjos, Lamela, Benatia, Romanjoli, Berotlaci (jebeni)-sve preko 15mil £ i to sve u zadnje 2-3 sezone. Odvratan skauting rade i odvratna transfer politika.
ArleKino Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nego, nema komentara na De Rossijevo vrijedjanje Mandzukica.
djeneralche Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ćuti, dobro da ga nije nazvao binsrbom, mogao je i gore da prođe.
MiddleClass Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nego, nema komentara na De Rossijevo vrijedjanje Mandzukica. Miha je imao najbolji komentar na to.
W.F.C. Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Mislim da je Arenin komentator to prokomentarisao sa "Nije ni Mandzukic nimalo naivan..."
MiddleClass Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Miha je rekao da Mandzuka to zaboravi jer i njemu na svakom stadionu vicu Zingaro...
John Coltrane Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) DDR: Jel znas sta sam rekao Mandzi? Edited January 29, 2016 by John Coltrane
crtamOrasi Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Nego, nema komentara na De Rossijevo vrijedjanje Mandzukica. Alkos vs dokazani fasista
Recommended Posts