January 28, 20169 yr Valjda bi Porto trebalo da ima? Kristijan Teljo? Tu je neki haos ispao. Barcelona je povukla Tella sa pozajmice iz Porta i pozajmila ga Fiorentini. Neki revanšizam između menadžera Tella i uprave Porta ako sam dobro ispratio. Tello je pre toga bio pozajmljen na dve godine Portu, do leta ove godine sa pravom otkupa.
January 29, 20169 yr Mani Violu i Tella, doveli smo Zukanovica Uzas. I ovako ne mogu zivjeti od slusanja ljudi koji se odricu Sport Kluba da bi na Areni gledali najveci bosanski klub u rasejanju. Valentino TV treba otkupiti prava za utakmice Rome.
January 29, 20169 yr Ma video, Roma je otrpilike 15ti klub Ervinu Gospodine Sabatini jebem vam cerku u dupe. Dovedi vec jednom pismenog stopera.
January 29, 20169 yr Nije to nista, nas Nislija Mrdakovic je apsolutni rekorder, preko 20 klubova u profesionalnoj karijeri...
January 29, 20169 yr Author Nije mi jasno kako su Napoli i Inter kadri da potrose vise para od nas bez CL para i bez velikih prodaja (dobro, posle Cavanija). Za to vreme Sabatini dovodi tri grupe igraca: skupe juznoamericke tinejdzere, gomilu solidnih krila i devet tovara loan with option to buy defanzivaca koji ne rade. A poslednji bek za koga smo dali vise od milion eura je bio jebeni Balzaretti. Pri tom smo prodali vise skupih igraca od Napolia i red velicine vise od Intera. Nije mi jasno, jebali ga Doumbija i Iturbe, uzasni Falque i jebeni Salih Ucan. Zukanovic, ej! Pa na svakoj tekmi na kojoj sm ga gledao napravio je barem jednu budalastinu.
January 29, 20169 yr Kakav Inter i Napoli, Roma je prodala igraca (pricamo o vrednosti transfera) vise od pola PL ili Primere. Markinjos, Lamela, Benatia, Romanjoli, Berotlaci (jebeni)-sve preko 15mil £ i to sve u zadnje 2-3 sezone. Odvratan skauting rade i odvratna transfer politika.
January 29, 20169 yr Nego, nema komentara na De Rossijevo vrijedjanje Mandzukica. Miha je imao najbolji komentar na to.
January 29, 20169 yr Mislim da je Arenin komentator to prokomentarisao sa "Nije ni Mandzukic nimalo naivan..."
January 29, 20169 yr Miha je rekao da Mandzuka to zaboravi jer i njemu na svakom stadionu vicu Zingaro...
January 29, 20169 yr DDR: Jel znas sta sam rekao Mandzi? Edited January 29, 20169 yr by John Coltrane
January 30, 20169 yr Author Nego, nema komentara na De Rossijevo vrijedjanje Mandzukica. Alkos vs dokazani fasista