January 16, 20169 yr Author Hrabro. Ja iskreno nisam icekivao da Sas da gol. Btw, utisak tekme su mi Politano i Pelegrini. Nisu bas neka klasa, ali bice sasvim pristojni Serie A igraci. U situaciji kada nam duva u promaji sa svih strana i kada nam fali homegrown igraca za evropska takmicenja mi ovu dvojicu malte ne poklonimo Sassuolu, a za 25 miliona dovedemo jebene Ucana i Falquea. Jebem te logiko.
January 16, 20169 yr Реина иначе, јако добар Наполи Edited January 16, 20169 yr by Cane Vukic Prebranac
January 16, 20169 yr Rutinski, Higuain 20/20, ajmo sutra Udinese otkidaj dva boda za plus 4 (valjda nisu crni zatvorili sve do kraja... )... Lepo izgledao San Paolo veceras.
January 17, 20169 yr Sjajna stikla DDR za Radju i 1:0. I dalje tuzna Roma, Verona je mogla bar 2 puta zabiti.
January 17, 20169 yr Author Jebes ga, Spallettara je sigurno valjan trener, ne sumnjam. Greska je sto francuski mrtvak nije otpusten odmah posle Spezie, kada vec nije posle Barce, i sto tako nije data sansa novom treneru da vidi sa cime raspolaze i povrati ekipi samopouzdanje tokom pauze. Ovako je ovaj usao iz aviona na klupu, a nece tako i zato je izabrao Castana. Drugo, prelazni rok se jos malo zavrsava a Sabatini nastavlja sa ludorijama. Da je Spalletti dosao na vreme mogao bi da popravi sta se popraviti moze, ovako ce samo dobiti novog Falquea i novog Torosidisa.