crtamOrasi Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Sreca da nisu dakfejsovali, poceo bih da navijam za matoru madam, zivota mi. Btw, Mancini u Interu, Spalletti u Romi, fali samo Juventus. U serii b.
porucnik vasic Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Sreca da nisu dakfejsovali, poceo bih da navijam za matoru madam, zivota mi. Btw, Mancini u Interu, Spalletti u Romi, fali samo Juventus. U serii b. +1 Ако Бог да биће и то. А онда Специјални зна се где...
goofs Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Kazu da Miha u ponedeljak kupi prnje i da dolazi Marcelo Lipi. Ne znam bas sta da mislim o tome, Lipi je stari vuk, osvajac SP, verovatno je vise zaboravio o trenerskom poslu nego sto Miha trenutno zna. Ali opet, poslednju ozbiljnu ekipu je vodio pre 8 godina, pitanje je koliko zara je ostalo u njemu i da li ga je vreme pregazilo.
ArleKino Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Kazu da Miha u ponedeljak kupi prnje i da dolazi Marcelo Lipi. Ne znam bas sta da mislim o tome, Lipi je stari vuk, osvajac SP, verovatno je vise zaboravio o trenerskom poslu nego sto Miha trenutno zna. Ali opet, poslednju ozbiljnu ekipu je vodio pre 8 godina, pitanje je koliko zara je ostalo u njemu i da li ga je vreme pregazilo. Kad god neko kaže da je Mourinho najveći trener ikad, Marcello Lippi se slatko nasmije i zapali cigaru.
goofs Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 lolNe znam bas puno ljudi koji velicaju Murinja u najveceg ikada, dosta njih kaze (i sa tim se slazem) da je jedan od najboljih danas/trenutno. U svakom slucaju, mene brine to koliko je goriva ostalo u Lipiju i koliko ce imati zivaca da se bakce sa ona dva celava imbecila koja bi i kinder jaje uspela da pokvare. No i pored svega toga mnogo bolji trener od Mihe.
Cash Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Znaci Tole opet dovodi Mihu na selektorsku klupu
MiddleClass Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Lipi... ispusena mustikla ili cigara... u pravu je arle.
John Coltrane Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Inter poceo da posrce, drugi poraz u poslednja 4 kola. Napoli bi mogao veceras da im pobegne na +4, mada Sasuolo ume da bude augodan protivnik. Mancini kesa.
ArleKino Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Inter poceo da posrce, drugi poraz u poslednja 4 kola. Napoli bi mogao veceras da im pobegne na +4, mada Sasuolo ume da bude augodan protivnik. Mancini kesa. Inter je remizirao, siso. :p
John Coltrane Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Pa to htedoh reci, vec drugi remi u poslednjih 12 kola :D Ja videh da je izgubio ...sto je babi milo...
Recommended Posts