Jump to content
IGNORED

Serie A 2015/16

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

A jeste, bas vam je Inter glavni protivnik, a ne Napoli. Prije bih se i Juventusa plasio...

Aj ako nece Inter neka uzme Napoli. Vjerujem da bi to i tebi odgovaralo... :D

Bas to, ima da se povampiri mafija iz Torina 100%. Inter je previse luzerska ekipa.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

241

• John Coltrane

212

• MiddleClass

198

• gervasius twinkleminkleson

121

Posted

I dalje mi je tesko da vjerujem da Inter moze do kraja da se bori za titulu. A ako moze Inter, moze nista manje legitimno i Fiorentina. Ali Napoli i Roma su svakako jaci. 

Samp iz nekog cudnog razloga otpustila Zengu, izgleda da dolazi Montella. 

Posted

Mi bednici, svi redom, možemo još malo da se radujemo, Juve se uskoro vraća tamo gde je stao prošle godine.

Posted

Problem prilikom jurenja tih 10ak bodova, nije to što juri jedan tim, već četiri tima.

Posted (edited)

I dalje mi je tesko da vjerujem da Inter moze do kraja da se bori za titulu. A ako moze Inter, moze nista manje legitimno i Fiorentina. Ali Napoli i Roma su svakako jaci.

Samp iz nekog cudnog razloga otpustila Zengu, izgleda da dolazi Montella.

Oke ste i vi skroz, uz malo srece sto da ne. Jebi ga, licitiramo samo, uzece onaj koga najmanje osakate povrede. Zato i mislim da je Inter sasvim konkurentan, maltene nemaju igraca od koga zavise kao mi od Pjanica/Dzeka, vi od Borje/Gonzala, ovi od Higuaina. Cak mislim da je Handanovic najosetljiviji deo tima, sve ostalo moze da se pokrpi i igrace podjednako ruzno :D plus desetak tekmi manje u sezoni i eto ti ga.

Cassano je izazvao razdor, doveden je bez Zenginog znanja. Sad opet izbio neki picvajz oko njega, Montella slobodan i voljan i toeto. Jes malo s konja na magarca za, al valjda je najbitnije za njega da nekog ipak trenira.

Edited by crtamOrasi
Posted

A mislim da je Montelli ovdje ipak proradila 1 emocija, sumnjam da bi prihvatio posao u nekom drugom klubu istog ranga osim sampdorije.

Dobro, to bi svakako trebalo da bude dobro za ligu, da on radi. A i biće lijepo Za gledanje.

Palermo otpustio Iachinija nakon pobjede u nedelju. Ballardini umjesto njega

Posted

Dzaba pobeda kad ih je Chievo rashodovao, imali su nekoliko ozbiljnih zicera, uglavnom ugropastenih od Paloschija pre primljenog gola. Skroz nezasluzeno.

Posted

Dojučerašnji prvi tim Milana je igrao neku prijateljsku utakmicu sa penzosima Kine

12249756_10153153921581937_7853909466829

Uspeo sam da prepoznam Barezija, Maldinija, Serzinja, Zambrotu i Ambrozinija. Od ostalih golman mi lici na Rosija, odmah do njega Boban? ovaj celavi metuzalem je garant Vjerhovod, a onaj brdjanin gore desno Masaro?

Posted

Ne bih rekao da je ono Vierchowood. Onaj do Baresija je možda Eranio? Ne prepoznajem ih baš ni ja, al s obzirom da je na nekoj od sličnih utakmica za te veterane Milana igrao Lantignotti, koji je za A tim igrao 0 utakmica (veći dio karijere proveo u Cagliariju) mozda nije ni toliko čudno

Posted

gore: Baresi, Eranio, Braglia, Jankulovski, Maldini, Favalli, Massaro

dole: Zambrotta, Papin, Vierchowod, Carbone, Maurizio Ganz, Serginho, Ambrosini, Zenoni, Dario Šimić.

Posted

U Bolonji se igra na ivici regularnosti,kisa ubija, mada se lopta dobro kretala.

Domacin mogao da ostane i bez igraca, ali sudija se odlucio ipak za zuti.

Brigi i Destro bas zapeli <_<

Posted

Bas nikakvi uslovi za igru. Bolonji ponisten regularan gol pri rezultatu 0:0. Destro agilniji nego ikad :)