October 31, 20159 yr pala je i mučena roma, zaseli smo na čelo sa gol razlikom 11:7. mančo fura katanačo!
October 31, 20159 yr Na kraju pobeda nefudbala i odvratnosti. Roma sama kriva za sve one sanse sto je promasila, Salah pod hitno na klupu (jebeni Perisic ga pretrci sa loptom kao da je Karl Luis), a Dzeko da se zapita gde je u 11. kola sa 1 golom. I dokle vise L.Kastan na klupi, za sta ga cuva?
November 1, 20159 yr Milan bas dobar,nije mi Miha jasan sa ovim Kuckom,najgori je na erenu vec 3 utakmicu zaredom
November 1, 20159 yr napoli pritiska celu utakmicu al ne vredi kad im u napadu svako igra za sebe... Gledao, Perin bio dobar doduse. edit: Mexes zabija na Olimpiku protiv Lacija Edited November 1, 20159 yr by John Coltrane
November 1, 20159 yr Ovaj Baka je odlican igrac, retka prilika kad je Galijani ubo dobro poslednjih godina
November 1, 20159 yr Miha lagano 0-3 u Rimu. Verujem da je sebi sa ove tri pobede kupio vremena do januara. Protiv Sasula i Kjeva nisu blistali, ali danas su poprilicno dominantni.
November 1, 20159 yr Imaju sledecu sa Atalantom kod kuce, i to bi mogli da dobiju, nakon toga kripl-fajt protiv Juveta, ako i to dobije priblizice se vrhu i kupiti si vremena mozda i do kraja sezone. A sto je jos bitnije, i da ga otpuste ne znam koga bi mogli da dovedu a da se napravi spektakularno poboljsanje.
November 1, 20159 yr Steta sto ovaj mladac od 16 godina :o , ako sam dobro video, nije sacuvao mrezu.
November 1, 20159 yr Da jbt, 16 godina dobro je branio, mada glupo primljen gol. Branio je i na proslih par utakmica.