Tolaa Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ma da. Onda smo mogli tako i Kuna, Azara i Sanceza... Ozbiljni aseti za celu sezonu, samo ih je trojica, a nas 18. Tri tima su u boljem polozaju cele sezone.
cvrlle Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Što se mene tiče ok mi je prvi deo tvog predloga. Da banujemo KDB-a mislim da nije ok.
ducca Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ok jbg, predlog odbijen. Nadam se pak da je prvi realniji... I cestitke Cvrletu na tituli
cvrlle Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 dakle... subotan/nedalja, koje vreme, redosled biranja, koliko runde?
Gylfi Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Stvarno, da prelomi neko i da rešimo to za vikend, sramota koliko se vuglimo i prenemažemo. Pretpostavljam da se neće svi uklopiti u termin, treba da se odredi neko ko prima spiskove želja.
Muwan Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Može subota, može nedelja, evo dobrovoljno ću da presedim vikend kod kuće ali da to završimo već jednom.
nbg4ever Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ja sam u subotu slobodan najkasnije do 21h Sent from my Nexus 4
ducca Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) Subota 20h? Sta smo rekli za 6. krug? Ja sam svakako za, em zato sto je 5 draftovanih po timu malo, em sto bi bilo uneto malo ravnoteze kod samog dodatnog draftovanja... Jeste da bi bilo nategnuto ko bi preostao za biranje za popunu timova, ali tu bi se pokazalo ko moze da iskopa bodove iz djubreta :P Johne - Mitrara? Edited October 9, 2015 by ducca
John Coltrane Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) Meni svejedno, al kontam da bi nedelja vise odgovara vecini. ducca vecam jos uvek. edit: Nadam se da je uvazen moj predlog za redosled kontra avgusta. Edited October 9, 2015 by John Coltrane
Kanzas siti zez Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 +1 za dva kruga. +1. Vec sam obrazlagao razloge
Tolaa Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Moze dva kruga. Sto se tice vremena, nedelja mi odgovara ako cemo da zavrsimo do 8. A mozda uopste necu moci. Sutra je OK ako cemo da zavrsimo do 9. Ali u svakom slucaju mogu nekom da posaljem spisak.
Прслин Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 +1 за два круга. Може субота, може недеља.
zoki Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Naravno, +1 za dva kruga Verovatno neću moći sutra do 20 ali nema veze, sklepaću spisak.. Posle 21:30 sam tu sigurno
Recommended Posts