Jump to content

Драфт 2015/16

Featured Replies

Treba lepo pred svako kolo da imamo po jednog "dezurnog" koji ce se baviti pregledanjem timova. Kazna bi mogla da budd i rigoroznija da se ovakve aljkavosti ne bi ponavljale.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cvrlle stavio Debrujnaru na kapitena i odstrelio me kao zeca :mellow:

• Author

Зар има неко да га није ставио за капитена осим оног који има Агуера? :o

Срећом, ја сам из рукава извукао и Мбоканија за минималну предност. :fantom:

Ja ga nisam čak ni kupio :(

• Author

Стартује Фалкао.

За овакве дуеле сам га довео. :300:

Naravno jedini covek koji ima Aguera je moj protivnik u ovom kolu? :isuse:

Proveri da ga nema i motja :Jova:

Sent from my Nexus 4

91 i jos trojica :fantom:

Imam više sreće nego mozga, Mahrez mi je svojim ostankom na klupi gurnuo Peleta™ u tim pa sada zaostajem za Cvrlletom samo 6 bodova. Obećavam mom najkorisnijem draftovanom igraču da ga do kraja sezone neću ovako slepački potceniti kao danas.

Imam više sreće nego mozga, Mahrez mi je svojim ostankom na klupi gurnuo Peleta™ u tim pa sada zaostajem za Cvrlletom samo 6 bodova. Obećavam mom najkorisnijem draftovanom igraču da ga do kraja sezone neću ovako slepački potceniti kao danas.

sutra da bude na emiratima 1-1 sa autogolom martiala i ja sam na konju, kako onaj slepac iz old spice reklame

Najjaca reklama ikad,jos nas prevod :rolf:

Mogli smo, a? Smara ova pauza.

Smara, al idu i repke, mozda bude povreda :unsure:

Mada ovi sa povredama ionako idu na kraju, tako da moze onda petica kad god. Meni bilo koji dan odgovara, al da bude tipa posle 21h.

Jedan krug može lagano i na spiskove da se odradi ako se baš nikako ne uklopimo. Valjda su se iz Ighala i ostalih mora svi vratili.

Pre toga ja samo da čestitam Cvrlletu. Nisam nezadovoljan svojim učinkom ali zasluženo sam poslat po burek.