John Coltrane Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Treba lepo pred svako kolo da imamo po jednog "dezurnog" koji ce se baviti pregledanjem timova. Kazna bi mogla da budd i rigoroznija da se ovakve aljkavosti ne bi ponavljale. Sent from my iPhone using Tapatalk
Muwan Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Cvrlle stavio Debrujnaru na kapitena i odstrelio me kao zeca
Прслин Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Зар има неко да га није ставио за капитена осим оног који има Агуера? :o Срећом, ја сам из рукава извукао и Мбоканија за минималну предност.
Прслин Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Стартује Фалкао. За овакве дуеле сам га довео. :300:
John Coltrane Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Naravno jedini covek koji ima Aguera je moj protivnik u ovom kolu?
nbg4ever Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Proveri da ga nema i motja Sent from my Nexus 4
Muwan Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Imam više sreće nego mozga, Mahrez mi je svojim ostankom na klupi gurnuo Peleta u tim pa sada zaostajem za Cvrlletom samo 6 bodova. Obećavam mom najkorisnijem draftovanom igraču da ga do kraja sezone neću ovako slepački potceniti kao danas.
cvrlle Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Imam više sreće nego mozga, Mahrez mi je svojim ostankom na klupi gurnuo Peleta u tim pa sada zaostajem za Cvrlletom samo 6 bodova. Obećavam mom najkorisnijem draftovanom igraču da ga do kraja sezone neću ovako slepački potceniti kao danas. sutra da bude na emiratima 1-1 sa autogolom martiala i ja sam na konju, kako onaj slepac iz old spice reklame
ducca Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Smara, al idu i repke, mozda bude povreda Mada ovi sa povredama ionako idu na kraju, tako da moze onda petica kad god. Meni bilo koji dan odgovara, al da bude tipa posle 21h.
Gylfi Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Jedan krug može lagano i na spiskove da se odradi ako se baš nikako ne uklopimo. Valjda su se iz Ighala i ostalih mora svi vratili.
Muwan Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Pre toga ja samo da čestitam Cvrlletu. Nisam nezadovoljan svojim učinkom ali zasluženo sam poslat po burek.
Recommended Posts