John Coltrane Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Ako se varam posle ovog kola je opet neka pauza u EPL (da l repke da l kup) pa mozemo tokom tok perioda. Osim ako se u narednih 24h ne usaglasimo o terminu i redosledu sto je ravno cudu... Tokom tog perioda it is.
zoki Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Sad nameštam tim jer neću biti puno pri netu za vikend i gledam Moću sledećeg protivnika koji ima Igala i to kapitena 1. Pantelia - Aguero, Cabaye, Oxlade-Chamberlain, Ighalo
nbg4ever Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Jaooo, jel opet pokro? Pa zar je neko mislio da on moze da plati onaj put u Pariz, a da ne ukrade? Jednom povlo, uvek Moca Sent from my Nexus 4
cvrlle Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 jel' se duplira kazna ako das traku zabranjenom igracu?
Muwan Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Timmi, ti si me nas ložio za onu aplikaciju kojom ćeš da kontrolišeš nedozvoljene igrače ili to stvarno postoji ali ne radi?
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Mislim da je malkin. -5 i za njega koji god da je
Прслин Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Ма, раде у талу Малкин и Моћа. Ви к'о да не знате модус операнди шибицара.
Timmi Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Timmi, ti si me nas ložio za onu aplikaciju kojom ćeš da kontrolišeš nedozvoljene igrače ili to stvarno postoji ali ne radi? ne znam sta me pitas, ni da li si ozbiljan. :D
Muwan Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Sorry, Malkin je u pitanju, istripovao sam. ja ću da kontrolišem, imam aplikaciju koja daje presek lige, tj koji igrači su u koliko timova i sl. ako vidim da je neko od draftovanih u 2 ili više timova, prijaviću ovde pa ćemo da vidimo ko je i da ga streljamo.edit. tako sam uhvatio nbg-a, Kajzer Sosea fpppla, u najvećoj krađi u novijoj istoriji draft lige
zoki Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Ta aplikacija se zove "notes", gore desno iznad imena tima :D
Recommended Posts