Jump to content
IGNORED

Драфт 2015/16

Recommended Posts

Posted

Ako se varam posle ovog kola je opet neka pauza u EPL (da l repke da l kup) pa mozemo tokom tok perioda. Osim ako se u narednih 24h ne usaglasimo o terminu i redosledu sto je ravno cudu...

Tokom tog perioda it is.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

253

• John Coltrane

218

• Pokojni Ruxin

204

• Muwan

193

Posted

Sad nameštam tim jer neću biti puno pri netu za vikend i gledam Moću sledećeg protivnika koji ima Igala i to kapitena :lolol:

1. Pantelia - Aguero, Cabaye, Oxlade-Chamberlain, Ighalo

Posted

Jaooo, jel opet pokro? Pa zar je neko mislio da on moze da plati onaj put u Pariz, a da ne ukrade? Jednom povlo, uvek Moca

Sent from my Nexus 4

Posted

Петог :lolol:

Моћа криминал мастермајнд

ysKRD.gif

Posted

jel' se duplira kazna ako das traku zabranjenom igracu?   :isuse:  :isuse:  :isuse:

Posted

Timmi, ti si me nas ložio za onu aplikaciju kojom ćeš da kontrolišeš nedozvoljene igrače ili to stvarno postoji ali ne radi?

Posted

Mislim da je malkin. -5 i za njega koji god da je :mad:

Posted

Ма, раде у талу Малкин и Моћа. Ви к'о да не знате модус операнди™ шибицара. :fantom:

Posted

Timmi, ti si me nas ložio za onu aplikaciju kojom ćeš da kontrolišeš nedozvoljene igrače ili to stvarno postoji ali ne radi?

ne znam sta me pitas, ni da li si ozbiljan. :D

Posted

Sorry, Malkin je u pitanju, istripovao sam.

ja ću da kontrolišem, imam aplikaciju koja daje presek lige, tj koji igrači su u koliko timova i sl. ako vidim da je neko od draftovanih u 2 ili više timova, prijaviću ovde pa ćemo da vidimo ko je i da ga streljamo.

edit. tako sam uhvatio nbg-a, Kajzer Sosea fpppla, u najvećoj krađi u novijoj istoriji draft lige :fantom:

Posted

Ta aplikacija se zove "notes", gore desno iznad imena tima :D