Прслин Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Дуццо, честитам. То што си потегао троструког капитена против мене доживљавам као комплимент, а то што ти је Санчез прорадио баш данас доживљавам као увреду.
Muwan Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 El se čipovi potežu jednom u sezoni ili jednom u polusezoni?
John Coltrane Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 cestitam! Igram mozda i najbolje kolo ali nemam sanse protiv ovakve ekipe. Danas su ti sve kockice u timu slozile Hvala. 71 and counting.
ducca Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 (edited) Дуццо, честитам. То што си потегао троструког капитена против мене доживљавам као комплимент, а то што ти је Санчез прорадио баш данас доживљавам као увреду. Hvala. Jbg ko je mogao pretpostaviti da ce Sanchez da odlepi, situacija na tabeli i tvoj dobar tim su zahtevali da dignem neki od chipova i nategnem koji poen vise, kapiram i da je ovo mozda bio zadnji voz za bench boost ako ove nedelje budemo draftovali, ali me Hererin status ipak odvratio. Ne mogu reci i da nisam ocekivao vise poena od Martial, al pobeda je ipak ostvarena sto je najbitnije. I samo da se pohvalim da sam makar na jedan dan preuzeo čelo PPP klasika sa skromnim draft konjićem :D Edited September 27, 2015 by ducca
Timmi Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Дуццо, честитам. То што си потегао троструког капитена против мене доживљавам као комплимент, а то што ти је Санчез прорадио баш данас доживљавам као увреду. ako je trostruki kapiten sanchez, ja bih to dozivio kao ruzno karanje.
cvrlle Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 da sam verovao u lamelu sad bih bio prvi u klasiku
John Coltrane Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 75 bodova, najbolji skor u ovom kolu i to bez Lukakua ili Alexisa.
Прслин Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 Molim komesarijat lige da donese odluku povodom višemesečnog odsustva Courtoisa koje je upravo objavljeno. Da li imam pravo da draftujem zamenu? Ako imam, uradio bih to pre 5. kruga. Jeste da taj krug neće skoro ali ja ću ipak da požurim. Вилсон аут 6 месеци. Beowl, замене иду након што сви драфтују петог играча, мислим да је свеједно којим редом јер бољег од повређених нећемо наћи ни ти ни ја :(
Muwan Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Nema frke, to smo već usaglasili a meni i bez obogaljenog Courtoisa ide sasvim solidno, opušteno ostavljam Wijnalduma na klupi Sad još samo da probamo da nekako utefterimo 5. krug u ovu kalendarsku godinu i na konju smo. Edited September 29, 2015 by beowl
San Epifanio Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Sasvim solidno kolo u draftu, ali sta vredi kad naleteh na Gylfija kad to nije trebalo. Cestitke na zasluzenoj pobedi i puno srece u nastavku sezone. Sto se tice menjanja draftovanih, ja imam mucenog Bainesa koji jos nije imao, a i pitanje je kada ce, svoj prvi ovosezonski nastup. Peti krug kad god hocete.
ducca Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Ako se varam posle ovog kola je opet neka pauza u EPL (da l repke da l kup) pa mozemo tokom tok perioda. Osim ako se u narednih 24h ne usaglasimo o terminu i redosledu sto je ravno cudu... Edited September 29, 2015 by ducca
Svarog Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 ahahahahaahaaa pobedio sam 32:31 kakav cripple fight dva najgora skora u ligi u ovom kolu dominacija ahahahahaha
zoki Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 ahahahahaahaaa pobedio sam 32:31 kakav cripple fight dva najgora skora u ligi u ovom kolu dominacija ahahahahaha Nemoj molim te da ove naše rezultate spominješ :) Kao što rekoh, uzimam odmor od fantazija :(
Recommended Posts