September 14, 20159 yr Ja sam prestao da pratim šta se ovde zbiva, smorili ste. Kad bude taj draft vičite, prilično sam siguran da ću uspeti da se organizujem i oslobodim ta 4 minuta Edited September 14, 20159 yr by Ruxin
September 14, 20159 yr pre će Srbija da dobije datum nego dodatni krug drafta čim se dogovorite ima da počnem da tražim lastminit aranžmane za taj dan Edited September 14, 20159 yr by malkin
September 14, 20159 yr On 14. 9. 2015. at 18:13, Ruxin said: Ja sam prestao da pratim šta se ovde zbiva, smorili ste. Kad bude taj draft vičite, prilično sam siguran da ću uspeti da se organizujem i oslobodim ta 4 minuta Nemoj sad da preterujes, kakva 4 minuta. Trebace realno bar 15
September 14, 20159 yr Jašta, nije kao da dane provodimo diskutujući sa nepoznatim ljudima o nebitnim stvarima
September 15, 20159 yr Čestitke Zokiju, lep duel je bio. Da sam stavio Daviesa umesto Darmiana na drugu izmenu pobedio ih i tako sebi utabao stazu ka dnu draft tabele. Umesto toga sam prs'o pa imam čemu da se nadam u nastavku sezone.
September 15, 20159 yr Cestitke Nbg-u na pobedi. Sad vec cuveni Alzirac mi je presudio, a Kresvel potvrdio.
September 15, 20159 yr Bio sam ubedjen da igram protiv Prslina. A i ti si blesav kad nemas Mahreza, sta da ti kazem Sent from my Nexus 4
September 15, 20159 yr Ma imam ga u prvom timu, pa kao necu da dupliram. A onda sam u medjuvremenu iz drafta u prvi tim prekopirao Kolarova, Show-a, kilavog Mertesackera... Leicester sam podelio: Mahrez u prvi tim (inace slabiji), a Vardy na kaljenje u draft.
September 15, 20159 yr Meni je Draft tim bolje plasiran u PPP classic, nego u Draft classicu. Primarni/sekundarni tim, my ass Sent from my Nexus 4
September 15, 20159 yr 63 poena bolji od nekadasnjeg "prvog tima". Jedino me moze sjebati taj 5. krug, mada ko zna, mozda nekad i Alexis ubode kakav zgoditak... Btw jesam ja jedini koji izgleda nije prijavio i draft tim u PPP classic ligu? Posto vidim prva dva mesta ovdasnji, ima jos dobrih rezultata...