John Coltrane Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Naidjite Tamo neki dan od nedelje. Sent from my iPhone using Tapatalk
Muwan Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Molim komesarijat lige da donese odluku povodom višemesečnog odsustva Courtoisa koje je upravo objavljeno. Da li imam pravo da draftujem zamenu? Ako imam, uradio bih to pre 5. kruga. Jeste da taj krug neće skoro ali ja ću ipak da požurim.
cvrlle Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) sto se mene tice mislim da je to korektno, ali mislim da ne bi bilo posteno da imas pravo na pika pre zavrsetku 5 kruga. edit: mozda neka privremena zamena golmanom koji nije draftovan Edited September 11, 2015 by cvrlle
Muwan Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ma menjaće njega Lloris svakako, samo da znam sta mi je sa njim činiti i kada. Nema žurbe.
ducca Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Jbg beowl, zamena tek nakon extra drafta, tako je bilo i prethodnih godina za novopovredjene tokom avgusta/septembra. Jedino je jebeno sto kako krenulo nece biti tog 5. kruga do 15. oktobra bar...
cvrlle Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 jbg, trebali smo to jos proslog vikenda da odradimo, cim su zatvorili transfer prozor...
Muwan Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Opušteno, braniće drugi goša dok ne odradimo taj 5. krug. Nije da je ovaj mučenik doneo neke silne poene za kojima sad treba plakati.
ducca Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 jbg, trebali smo to jos proslog vikenda da odradimo, cim su zatvorili transfer prozor... I to smo izbegavali prethodnih godina jer se obicno kraj prozora poklapao sa nekom reprezentativnom akcijom pa je bilo mrtvih po povratku na Ostrvo, kao sto je sad slucaj sa Kurtom...
Svarog Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Trampio sam Matica za De Brujnea. Ocekujem minimum jos asistenciju od Nemanje do kraja :(
ducca Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Draft mi i dalje pisa po "prvom timu", i to 20+ razlike.
Muwan Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Bod prednosti nad cenjenim protivnikom i sutra Wijnaldum protiv njegovog Reida. Prava prvenstvena. A da draft tim bolje prolazi od onog 'pravog', to je već redovno stanje.
zoki Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Mislio sam da će Alžirac definitivno završiti posao danas ali Vardy i Loris ne daju. Biće zanimljivo sutra [emoji106]
Muwan Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Vardyja sam kupio samo da nekako zamenim mrtvog Wickhama. Prvo sam hteo da ga stavim na klupu a onda sam skontao da niko normalan ne igra fantasy sa dva igrača Zamka u timu, tako da je na klupu ipak otišao Cisse. Biće lepo gledati tekmu večeras, već sam spremio grickalice.
zoki Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Meni treba i za "pravi" tim, mislim da ću se isključiti između 21 i 23h..
Recommended Posts