Jump to content
IGNORED

Драфт 2015/16

Recommended Posts

Posted

Samo da vas obavestim da cete imati priliku da me skinete s vrha. Ne znam sifru za draft tim, a necu moci da se logujem s kompa na kom je imam do nedelje. Zbogom, drago 1. mesto u klasiku.  :cry:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

253

• John Coltrane

218

• Pokojni Ruxin

204

• Muwan

193

Posted (edited)

Pa trazi da ti je posalju na mail

Edited by ducca
Posted

Ja losiji izgovor nisam cuo u zivotu :isuse:

Posted

Pa trazi da ti je posalju na mail

Ne znam sifru za tim, a treba da znam sifru za mail koji sam jednom u zivotu otvorila da bih aktivirala nalog na fantaziju?  :cry:

Posted

Ja losiji izgovor nisam cuo u zivotu :isuse:

Jeste, Dzoni, trazim izgovore da ne namestim tim koji razbija zato sto... hm... ne zelim da skinem traku beskorisnom Runiju?

Posted

Mda, Runara igra protiv nejakog Njuke, osecam da ce da zabije 3 komada.

Posted

Ja sam Tolin problem rešio tako što mi je isti pass za oba naloga, browser ga zapamtio i ja samo menjam mailove.. :fantom: A taj drugi mail koji je samo zbog drafta napravljen glasi fantazipremier@džimejl tačka kom [emoji38]ol:

Posted

Pa meni je isti pass za sve zivo u sta me nije briga da li ce mi neko provaliti, pa tako i za naloge za sve fantazije, osim, ocigledno, za draft, iz ko zna kog razloga.

Ali dobro, bice ovo sto rece Behemoth, pa mi nece biti zao sto u prvih 11 imam dvojicu koji nece igrati zbog povreda, a na klupi dvojicu koji nece igrati jer ne umeju.

Posted

Ladno jinxujes ove godine i na draftu

Posted (edited)

Pa ovo je dzinks protiv same sebe, vidis da sam rekla da ce Runi da zabije tri komada.

Edited by Tolaa
Posted

-8. I pored toga ne znam da li cu imati 11 koji ce istrcati na teren

Kad je jebeni Zarate stigao da se povredi? Pre dva dana ga stavim sa kapitena i sad vidim out do 14. septembra

Prsline daj datum za novi krug drafta, da znam do kad treba da gubim da bih birao prvi :srčekafu:

Posted

Svajni izasao pre 60. tako da ni bar za nastup i cs nije uzeo dva poena. Darmian mi ©

Birach Mame dade zgoditak

Posted (edited)

Ne ulazi Uloa sad, molim te. Ne sad kad imam Vilsona na klupi.

edit: pogresan fantasy

Edited by Svarog