August 16, 20159 yr Ja samo mogu Toliii da stegnem ruki, uz poruku ceracemo se jos. Sent from my iPhone using Tapatalk
August 16, 20159 yr Kompany sa CS i golom ne može ni 1p bonusa ali zato Kolarov može 3p. Gotta love this game. Čestitke Malkinu, dobra borba i zaslužena pobeda.
August 16, 20159 yr Dobio sam Koltrejna jedan razlike zahvaljujuci njegovom odlasku u minus. Bane 0, Janmat -3, al zato mi Jagielka klupa sa 6. Moco ti jedino tako i mozes da me pobedis, mojim odlaskom u minus.
August 16, 20159 yr Gylfi, kako stojimo? s mobilnog vidim samo regularni tim. video ;( odro si me. a pri tome imaš 22p zarobljena na klupi. brutaliti.
August 17, 20159 yr Kompany sa CS i golom ne može ni 1p bonusa ali zato Kolarov može 3p. Gotta love this game. Čestitke Malkinu, dobra borba i zaslužena pobeda. e hvala, ja sam mislio da sam prso nakon što je Mesut uradio nešto a Rasim ništa. na stranu što mi je donelo bodove, ali bruka šta rade sa bonusima. kao da se trude da iz godine u godinu bude sve gore...
August 17, 20159 yr odro si me. a pri tome imaš 22p zarobljena na klupi. brutaliti. Ništa se ovo meni ne sviđa, ima do januara da vijamo rođene draft timove. U draftu se ima i za klupu 22 poena, u klasičnom dve čiste plahte i dve asistencije od dvadesetijednog nastupa. Mada Ruxin je apsolutni pobednik baksuzluka, još čovek birao ko zmaj iz onakvog rasporeda. Eno ga poderao klasik, ko ono reče da bira prvi u petom krugu. Bira pretposlednji, pre Tolinih zveri.
August 21, 20159 yr Lamelu za ajkulu oglasi na polovniautomobili.com možda treba nekom entuzijazisti.