malkin Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) čestitam Moćo, zasluženo si pobedio. (moš misliti, imao drugi pik, dobio trinestog ) Edited August 11, 2015 by malkin
Tolaa Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Čestitke toiaa Ovde mi ni 61 nije bilo dovoljno. Ovakav početak sezone ne bih poželeo ni najg....ni prslinu Hvala. Bas mi je zao sto si mi bas ti naleteo, ovakvo kolo mi se nece ponoviti.
Kanzas siti zez Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Pobedom krecem u novu sezonu, sa osvojenih 50-ak bodova. Kanzasu sve najbolje u nastavku sezone.Cestitam! Zasluzena pobeda. Terry kapiten sa 0 bodova me je prodao. Proklet bio! U sledecem kolu moram da skidam fleke protiv Prslina. #walkinthepark
Pokojni Ruxin Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Hvala. Bas mi je zao sto si mi bas ti naleteo, ovakvo kolo mi se nece ponoviti. Opušteno, makar smo objasnili ovim neznalicama kako se igra derbi kola. Drugi vs treći čitavog foruma, bjačez :misko: A nije ni prvi put da mi se ovako nešto događa, znam već da je h2h čisto zabava za ovu sirotinju koja se više oslanja na sreću nego suvi skill Edited August 11, 2015 by Ruxin
Gylfi Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Moćni Svarože, hteo sam da čekam džinsk pa usmerim odluku, ali kako vidim da si siguran u pobedu i naoružan sjajnim kapitenskim mogućnostima, odlučio sam da svoj tim pojačam aerodinamičnim mađioničarem zvanim Džondžo.
Muwan Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 OT: samo da primetim da je Gylfi nabacio jedan od boljih avatara viđenih na PPP.
Muwan Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Sastavio sam tim ali imam neki loš osećaj da će Malkin sav svoj bes zbog groznog rezultata u prvom kolu iskaliti na mojim nejakim mučenicima Al-Akse.
Kanzas siti zez Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Prslin me sa tri igraca gengbenguje. I zasluzio sam kad sam ostavio Jagielku i Howarda na klupi.
Gylfi Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Coleman i Barkley na klupi Ode i draft raj u 16pm prvog dana drugog gw-a.
Muwan Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Malkin vodi sa poenom prednosti, odlučiće duel Özil-Sterling. Kako sam prošao u regularnom fantaziju ovo je uspeh nad uspesima.
malkin Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 dozvoli, ja imam i 1 Milnera. koji će da uradi tačno ništa, ali u ovakvim duelima ubogih protiv kljastih i 2 poena mogu da znače...
Recommended Posts