August 9, 20159 yr Nisi još zaginuo, može da se desi da ni Nasri ni Chester sutra ne budu u protokolu a njoj je Chester poslednji na klupi. Meni će isto biti frka ako za Prslina Kolarov ničim izazvan zabode nešto iz slobodnjaka i pridoda CS pošto mu suprotstavljam Mangalu.
August 9, 20159 yr Igraće nasri. Jedina nada mi je taj neki kokijev slobodnjak koji bi dokazao da prslinov sistem ipak valja
August 10, 20159 yr Draft tim mi rastura, ima 3x vise poena od standardnog, ali zato igram protiv jedinog sa vise poena od mene. I to najunesrecenijeg onim draftom. I tako. Ne brini, Ruxine, pobedices.
August 10, 20159 yr Author Beowl, честитке. Није било шансе да Колароа головима и али асистенцијама надокнади онолики минус, али није да се нисам надао. ;)
August 10, 20159 yr Pobedom krecem u novu sezonu, sa osvojenih 50-ak bodova. Kanzasu sve najbolje u nastavku sezone. Od draftovanih Giroud 2pts, Oscar 6, Baines nije igrao i Gylfi 2. Svi ce na transfer listu
August 10, 20159 yr Čestitke toiaa Ovde mi ni 61 nije bilo dovoljno. Ovakav početak sezone ne bih poželeo ni najg....ni prslinu
August 10, 20159 yr 49pts je bilo dovoljno da se dobije malkin. Malkine javi se. Cestitam ti na dobroj borbi i zelim nam obojici puno srece u nastavku sezone. Od draftovanih Koselni 1, Azar4©, Decko an Anu 0, i Biram mame 2.
August 10, 20159 yr Beowl, честитке. Није било шансе да Колароа головима и али асистенцијама надокнади онолики минус, али није да се нисам надао. ;) Hvala najlepše. Za nas gujone veliki je podstrek kada debiLtantsku sezonu otvorimo iznenadjujućom pobedom. Tebi sve najbolje u nastavku i da gaziš kao WH na Emiratima :) Moji pikovi: Özil 2x2, Pelle 5, Wijnaldara 7, Curtois -2 Ukupno 14, izvadili me CSovi i uvek pouzdani Papis.