Muwan Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Dobro je, nisam još mrtav posle svog onog čemera od juče. Ako računamo rezerve koje će sigurno ući trenutan rezultat je 19-16 za Prslina a ja čekam još sedmoricu naspram njegove petorice, plus nisam ispucao kapitena.
Gylfi Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Očajno multitaskingujem dva tima za sada. Hvala Murinju za +5 od Vardyja koji mi ne znače ništa jer je i duccu častio sa četiri.
Svarog Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 mene jedino klinšit i gol glavom nakon kornera Mertezakera mogu da izvade. znači ništa.
zoki Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Uloa nije ni igrao juce,divnoŠta ti fali, ulazi Shaw a vicekapetan ti je Cech.. I još ti je protivnik tupson sa 20 poena na klupi
Muwan Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) Evo ga drugi pik sa drafta, zabija. Imam i asistenta u timu, 1 vaskrsnuće na pomolu. Edit: situacija se komplikuje, Prslinu će ući sva trojica sa klupe što mu za sada daje 7p. Trenutan rezultat 33-26, vade me Papis i Pelle ali još ćemo da se koljemo. Edited August 9, 2015 by beowl
nbg4ever Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 A lepo uvek kazem da je rotacija golmana glupost, al u draftu imam visak para i eto... Adrijan na klupi sa 10p Sent from my Nexus 4
John Coltrane Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 mene jedino klinšit i gol glavom nakon kornera Mertezakera mogu da izvade. znači ništa. Tebi nista meni 3 boda
Bogotac Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 jbg danas svi znaju da igraju. sem mene. Takodje,ali u ovoj igri sam nov,pa ajde,ali kakvi potezi u klasiku,Wenger da pozavidi
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 El zna neko kako stoje stvari između tolee i mene? Nisam se logovao ceo dan, a sad me mrzi sa fona...pretpostavka je da dominiram
Muwan Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Bogami biće gusto. Imaš 5p prednosti plus Kolarova, Harta i Redmonda (6p). Kod nje dolaze Kompany, Hart, Willian (6p), Schneiderlin (3p) i Nasri/Chester. Znači, imaš 2p prednosti i Kolarova protiv njenog dvojca Kompany - Nasri/Chester.
Recommended Posts