John Coltrane Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Moco pusi ga. Prasline, ako si ti tvorac H2H, zasto si napisao samo Draft kad svake godine pise H2H? Ne treba mi ovo stresiranje sabajle.
ducca Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Prasline ako moze da se edituje naziv lige i da se doda H2H, posto ima konfuzije medju pojedincima..
Gylfi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Sad tek kapiram kakva je draft banja u odnosu na klasik.
Прслин Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Moco pusi ga. +1 Prasline, ako si ti tvorac H2H, zasto si napisao samo Draft kad svake godine pise H2H? Ne treba mi ovo stresiranje sabajle.-1 Prasline ako moze da se edituje naziv lige i da se doda H2H, posto ima konfuzije medju pojedincima.. -1 Sad tek kapiram kakva je draft banja u odnosu na klasik. +1
San Epifanio Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Nema jos parova prvog kola, k`o u Brodu pre dve godine
Kanzas siti zez Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Nema jos parova prvog kola, k`o u Brodu pre dve godine izasli parovi, igras protiv mene
Muwan Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Kuku, pa gde odmah protiv legende i prvog veterana lige... :o
John Coltrane Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ja na Svaroga u prvom kolu, obojica se usrecili sa izborom ©
Recommended Posts