nbg4ever Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Evo chat loga. Vidite da li mozete da skinete (nikad nisam nacisto sa drajvom, kakav link da kopiram za DL) https://drive.google.com/file/d/0B8tLIApJ7RzNS2FnMWNtTG9ISWM/view?usp=sharing Edited August 6, 2015 by nbg4ever
Timmi Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Imajte srca i dajte ruxinu da prvi bira. Nego, mozda vam se i sam prikljucim sledece sezone, pa mi palo na pamet da se draft radi po pozicijama, svi biraju 3 vezna, 1 do 2 napadaca, 2 odbrambena, 1 golmana (moze i 2, ali da se 1 golman moze uzeti 2 puta)
Pokojni Ruxin Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ma nema smisla, jedino je logično da budući pikovi idu po tabeli. Plašim se da inače rizikujemo još gori disbalans. A i da ne bude da sam iskukao nešto, ko da svkako neću dominirati sa sve dzordanom ajuvom
Bogotac Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Sad da popunim ostatak tima.Klajn puta 5 i 2 Edera za poneti,molim
ducca Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Ma nema smisla, jedino je logično da budući pikovi idu po tabeli. Plašim se da inače rizikujemo još gori disbalans. Ja sam to oduvek predlagao - eto ove da instaliramo da se sledeci put bira u skladu sa pozicijom - dakle osvajac bira prvi i to mu je na neki nacin nagrada za titulu. Bilo bi retardirano da zadnji kao nagradu dobije da bira prvi jer sledece sezone svi krecu od nule i nema veze sa americkim principom drafta na koji su se mnogi ovde vazda pozivali. Edited August 6, 2015 by ducca
Bogotac Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Pa dobro,ostalo nepotroseno 10,5 miliona,mislio sam vise ce Malo sam birao ostale prema tome ko se ocekuje da igra za vikend Mogao je komotno jos 1 krug da bude
Kanzas siti zez Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 A sta mislite da orrganizujemo nesto slicno kao lutrija na nba draftu. Ko zavrsi prvi na tabeli-18 kuglica sa njegovim imdenom ide u bubanj, ko zavrsi drugi-17... Ko zavrsi posldnji on ima jednu kuglicu u bubnju. Koga izvucemo on ima prvi pik. Samo je zajebano kako organizovati to izvlacenje :D
Pokojni Ruxin Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Samo da pojasnim - ja sam mislio na ove dodatne krugove.A što se tiče the sistema™ ne moramo sad opet smarati, beš ga, šta je tu je. Sad se igramo pa ćemo pričati kad dođe vreme, ali sumnjam da ćemo opet ovako.
Bogotac Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ja sam danas pazljivije pogledo ko je sta draftovao,ne vidim neke prednosti kod ostalih,ili da se neko drasticno izdvaja Opet,ko prati ovu ligu bas dosta,zna o igracima,postavama i ostalo,ima najvecu prednost,izabrace od ovih ostalih 7 za prvu postavu koga treba
Pokojni Ruxin Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Kako je ko izabrao to sad ni sam bog ne zna, u pojedinačne igrače ne ulazim. Ali poenta sistema je da na startu obezbedi približno jednake šanse za sve, tj 1 balansU vezi s tim viđu ovo: Ruxin - 9, 37, 63, 64 Kanzas - 10, 27, 28, 46
Pokojni Ruxin Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Nisam čitao timija, ne učestvuje na draftu Ali sad kad ovako poređam stvarno deluje brutalno. I još onaj zoki peder na sve....
Bogotac Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Pa,dobro znalo se da ce biti ovako nesto,ipak igramo veliku ligu,meni je to super,recimo ako budem u top 5,ko da sam i osvojio Edited August 6, 2015 by Bogotac
Pokojni Ruxin Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ma ok, ne moramo više o ovome. Počinje sezona, jebaće vas ayew jordan
Recommended Posts