nbg4ever Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 h2h 1. ngb 2. motja 3. ducca 4. kudravi gaucos 5. koltrejn 6. miftar rama 7. spiderm4att klasik 1. malkin 2. prslin 3. прслин 4. PRSLIN! 5. trslin 6. Prlin_WHU 7. Ubibobi Napeto, da ne moze biti napetije. Odoh do Maksija...
John Coltrane Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Stvarno ne znam sta izvode Praslin, Malkin i ostali?
John Coltrane Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 NBG hoces ti biti zapisnicar? Znam da je postojao neki log chata od prosle/pretprosle godine.
Tolaa Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ja sam tu, ali moram da jedem i obavim neke druge stvari bitne za prezivljavanje, pa cu da upadnem na chat malo kasnije. Izabracu kad dodje red na mene, tako da necete cekati.
nbg4ever Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Cekajte, moram jos ramena da odradim i da se zavrsi Ptzn, pa stizem. Biljezicu, pa posle kacim log Sent from my Nexus 4
Прслин Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 (edited) Како се куца порука у оном говнету од геј чата који је виртуелни еквивалент Прчња? едит: Нашао. Пи, што је гадно. Edited August 5, 2015 by Прслин
Gylfi Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ja sam tu, ali moram da jedem i obavim neke druge stvari bitne za prezivljavanje, pa cu da upadnem na chat malo kasnije. Izabracu kad dodje red na mene, tako da necete cekati. Nemoj da jedeš, ja sam već fasovao Maxa Gradela za prvi pik zbog kokica.
Recommended Posts