Svarog Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) mozemo da idemo na varijantu da nas novajlije raspodelite u 2 lige po 4 recimo, a vi starosedeoci da igrate u obe lige sa istim timom. onda bi redosled biranja isao nekako ovako (pod pretpostavkom da cemo onda odmah da idemo sa 6 krugova biranja jer su manje lige): novi-1 -> novi-4, stari-1 -> stari-8 novi-4 -> novi-1, stari-8 -> stari-1 stari-8 -> stari-5, novi-1 -> novi-2, stari-4 -> starti-1, novi-3 -> novi-4 novi-4 -> novi-3, stari-1 -> stari-4, novi-2 -> novi-1, stari-5 -> starti-8 stari (1->8 neparni), stari (1->8 parni), novi (1->4 parni), novi (1->4 neparni) novi (4->1 neparni), novi (4->1 parni), stari (8->1 parni), stari (8->1 neparni) na polusezoni naravno se prepakujemo po ligama tako da svi novi igraju jednu zajednicku ligu, a starosedeoci se rasporede u 2 lige sa po 8 (istih) timova sto je moguce jer vec imaju po 2 tima. edit: zaboravio bazen Ko je za?1) Svarog Edited August 5, 2015 by Svarog
Tolaa Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ako u trecem krugu zamenis mesto starima i novima, a u petom parnima i neparnima kod starih, a kod novih ostavis isto, razmislicu da dam i svoj glas.
nbg4ever Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ne delimo se po stari/mladi principu vec po tough/soft. Dakle, draft poredak: 1) Tough 2) Tough 3) Tough 4) Soft 5) Tough 6) Soft 7) ... Sent from my Nexus 4
Moća Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Zoki mađija drafta koji večito završi na dnu a onda se vadi kako za vreme drafta morao da uspavljuje dete itd :D
nbg4ever Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Veceras ce dete da mu pocupa kabl od inter neta. Kao Lempronu za vreme haksbola, onomad Sent from my Nexus 4
Gylfi Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 prepravio spisak sa 139 na 89 imena, ovakav nema ni na skautu da se kupi.
zoki Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Zoki mađija drafta koji večito završi na dnu a onda se vadi kako za vreme drafta morao da uspavljuje dete itd :DAaa nee, poraslo dete, osamostalilo se.. Jedino koga ću ja tu da uspavam sam ja sam :) Spreman bokal kofeina za večeras.. A da ću biti poslednji, neću U prošloj sezoni sam ispucao sve baksuzluke, ovu ću da izdominiram
nbg4ever Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Cekaj, jbte?!?!?! DRAFT JE VECERAS??? Sent from my Nexus 4
Pokojni Ruxin Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Jel večeras draftuje prva polovina ili druga?
Recommended Posts