Jump to content

Драфт 2015/16

Featured Replies

Pisaj po sirotinji :fantom:

pa to, ja imam tako bijedne pikove da ne moram ni da pravim spisak. sve će biti jasno kad dođe red na mene. treba samo paziti šta drugi biraju i precrtavati :yawn2:

Ja htedoh da pitam čemu više od 72 pika ali se sve nešto mislim, skapiraću do sutra... :fantom:

Nisam ni rekao da ima neku poentu :(

Koja tisina,svi se spremaju za draft :fantom:

Zavrsio sam sinoc sa spremanjem, sad razmisljam koja ce se budala zaleteti da uzme azara. Sigurno neko od ovih prvih 8 neznalica :fantom:

ne bih ga uzeo pa sve i da me saceka 

+1 ali to su te male tajne velikih majstora.

Ne zna to ova prva osmorka, potpisujem!

Edited by Ruxin

Evo vam samo YAYA kako nije uspeo da ponovi blistavu sezonu.

jbg, bi on verovatno, nego ga sjeba kup arfickih nacija. do njega su odlicno stajali i on i shiti

Ma ko je ikad uspeo, osvrnite se samo na prethodne sezone, pogledajte statse 1 runija recimo...To je tako oduvek, ko jedne sezone razbije nemoj ni pomišljati na njega sledeće. Ali sa kakvim neznalicama igramo ne bi me čudilo da i azar i kun i sanchez odu pre trećeg kruga :fantom:

jedno znam: koga vidite da sam uzeo kao 13. pika, odmah ga izbacite iz svojih pravih fpl timova. taj bez trostrukog preloma metatarzalke i kamena u bubregu neće dočekati septembar.

Ajmo sad, cisto price radi, ko bi vam bio prvi pik, u slucaju da ste na mestu Pantelije ?

Edited by John Coltrane

Kane,ocekujem od njega 25+ golova ove sezone

Runi broj dva,ista stvar kao Kane

Hvala na odgovoru.

Ajmo ostali, nemamo jos puno vremena. Za 22min pocinje izborna šutnja™.

Džermejn defo