August 4, 20159 yr pa to, ja imam tako bijedne pikove da ne moram ni da pravim spisak. sve će biti jasno kad dođe red na mene. treba samo paziti šta drugi biraju i precrtavati Ja htedoh da pitam čemu više od 72 pika ali se sve nešto mislim, skapiraću do sutra...
August 4, 20159 yr Zavrsio sam sinoc sa spremanjem, sad razmisljam koja ce se budala zaleteti da uzme azara. Sigurno neko od ovih prvih 8 neznalica
August 4, 20159 yr +1 ali to su te male tajne velikih majstora. Ne zna to ova prva osmorka, potpisujem! Edited August 4, 20159 yr by Ruxin
August 4, 20159 yr jbg, bi on verovatno, nego ga sjeba kup arfickih nacija. do njega su odlicno stajali i on i shiti
August 4, 20159 yr Ma ko je ikad uspeo, osvrnite se samo na prethodne sezone, pogledajte statse 1 runija recimo...To je tako oduvek, ko jedne sezone razbije nemoj ni pomišljati na njega sledeće. Ali sa kakvim neznalicama igramo ne bi me čudilo da i azar i kun i sanchez odu pre trećeg kruga
August 4, 20159 yr jedno znam: koga vidite da sam uzeo kao 13. pika, odmah ga izbacite iz svojih pravih fpl timova. taj bez trostrukog preloma metatarzalke i kamena u bubregu neće dočekati septembar.
August 4, 20159 yr Ajmo sad, cisto price radi, ko bi vam bio prvi pik, u slucaju da ste na mestu Pantelije ? Edited August 4, 20159 yr by John Coltrane
August 4, 20159 yr Hvala na odgovoru. Ajmo ostali, nemamo jos puno vremena. Za 22min pocinje izborna šutnja.