Muwan Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 pa to, ja imam tako bijedne pikove da ne moram ni da pravim spisak. sve će biti jasno kad dođe red na mene. treba samo paziti šta drugi biraju i precrtavati Ja htedoh da pitam čemu više od 72 pika ali se sve nešto mislim, skapiraću do sutra...
Pokojni Ruxin Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Zavrsio sam sinoc sa spremanjem, sad razmisljam koja ce se budala zaleteti da uzme azara. Sigurno neko od ovih prvih 8 neznalica
Pokojni Ruxin Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) +1 ali to su te male tajne velikih majstora. Ne zna to ova prva osmorka, potpisujem! Edited August 4, 2015 by Ruxin
John Coltrane Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Evo vam samo YAYA kako nije uspeo da ponovi blistavu sezonu.
cvrlle Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 jbg, bi on verovatno, nego ga sjeba kup arfickih nacija. do njega su odlicno stajali i on i shiti
Pokojni Ruxin Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ma ko je ikad uspeo, osvrnite se samo na prethodne sezone, pogledajte statse 1 runija recimo...To je tako oduvek, ko jedne sezone razbije nemoj ni pomišljati na njega sledeće. Ali sa kakvim neznalicama igramo ne bi me čudilo da i azar i kun i sanchez odu pre trećeg kruga
malkin Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 jedno znam: koga vidite da sam uzeo kao 13. pika, odmah ga izbacite iz svojih pravih fpl timova. taj bez trostrukog preloma metatarzalke i kamena u bubregu neće dočekati septembar.
John Coltrane Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) Ajmo sad, cisto price radi, ko bi vam bio prvi pik, u slucaju da ste na mestu Pantelije ? Edited August 4, 2015 by John Coltrane
Bogotac Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Kane,ocekujem od njega 25+ golova ove sezone Runi broj dva,ista stvar kao Kane
John Coltrane Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Hvala na odgovoru. Ajmo ostali, nemamo jos puno vremena. Za 22min pocinje izborna šutnja.
Recommended Posts