malkin Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 okej, pogrešno sam shvatio ovo Prslinovo da se biraju dva igrača, zaboravite
cvrlle Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 dobro, zasulavi covek posle toliko spiskova, glasanja, brljanja, prepravljanja... meni nije dobro
Tolaa Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Био сам озбиљан а нисам прозивао, што сам потврдио и у следећем свом посту који очигледно ниси прочитала јер би видела да сам у њему прихватио твоју критику и пре него што си је написала и спустио лопту. У више наврата сам те молио да се укључиш и помогнеш, али то изгледа ниси видела јер си се укључила са предлозима тек након што смо ставили дуццин и мој јебао ме да ме јебао куд га и написах предлог, а тада сам већ погубио живце на чему сам се већ свима извинио, а ево сада и теби лично. Не знам шта ми је било, као дечији рођендан ми је постао цео топик: овај прича једно, овај друго, овај мусав, овај би да пиша, а ја бих само волео да сам на неком другом месту и ето, наљутих пријатеље и испадох магарац. Извини, драга Толоо , зајебао сам ствар. Ma ne moras da se izvinjavas, sve je OK. Izvini i ti, odgovorila sam na post pre nego sto sam citala dalje, a nije trebalo da zvuci tako kako je zvucalo, u svakom slucaju. Citala sam sve na topiku, samo kasno, kad stignem, i to sa telefona, zato se nisam ni oglasavala cesto. Bas sam bila zauzeta i cele prosle nedelje, i za vikend, a i ove je isto, pa ne stizem. Nisam jos ni spisak napravila, a i prvi tim mi je jos uvek na autocomplete-u, dotle je doslo. Nece moci tako sledece sezone, ima da odem na odmor kad krenu pripreme za draft, ocigledno vam treba neko da vas drzi na uzici 24/7. :p
Tolaa Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Da bismo imali konačan i ultimativan spisak biranja u sredu, moramo da znamo da li ima ili nema trejdovanja pozicija. Zoki, Tolaa - ajde vi recite da li vam je makar jedan glas (koji već imamo) protiv trejdovanja dovoljan da odustanete ili biste radije da bacimo i ovo na glasanje pa da tražimo prostu većinu? Da odustanem od cega? Igre ili trejda? Od igre necu odustati u bilo kom slucaju, a trejd ne mora, vredelo je pokusati. :)
malkin Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Nece moci tako sledece sezone, ima da odem na odmor kad krenu pripreme za draft, ocigledno vam treba neko da vas drzi na uzici 24/7. :P ih, sledeće godine kad nas pronađu meraklije-novajlije, kakav će to spe'takl da bude
ducca Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Још једна ствар: јавно се извињавам Дуцци што сам изгубио живце током расправљања са њим. Не мислим да имам тапију на драфт знања, само сам се сморио од гласања, прегласавања, поништавања гласова и осталих акција. Убудуће би требало у првом посту на топику (нека га отвара победник претходног х2х драфта) поставити сва правила, па ко хоће да игра, нека игра. Ја то нисам урадио па сам у том смислу за цео овај хаос сам највише крив. :( Ако икада сретнем било кога од вас као извињење плаћам прво пиће свакоме од учесника (а Тимију два). Праштајте, браћо и Толоо Озбиљно сам предложио да он, Тола и Тими одреде правила јануарског драфта како би се ствари довеле у равнотежу. Da ne ostane bez odgovora, što se mene tiče sve je ok, tema je apsolvirana, ostalo ide ispod tepiha. Što se januara tiče i slično zahvaljujem na ponudi ali prepustiću nekom drugom. Cheers
Muwan Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Da odustanem od cega? Igre ili trejda? Od igre necu odustati u bilo kom slucaju, a trejd ne mora, vredelo je pokusati. :) Na trejd sam mislio, kakva crna igra, daleko bilo... Zoki je izgleda odustao od trejda sa Prslinom a inače nemamo konsenzus, pa možda i da ne trejdujemo sad kad imamo modifikovan redosled biranja?
John Coltrane Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 ih, sledeće godine kad nas pronađu meraklije-novajlije, kakav će to spe'takl da bude Pazi kad malopre razmisljam o tome Sledece sezone Draft Liga objedinjena sa 32 ucesnika. Sistem 3 kontra zmije, ducca i Praslin zakazali fajt kod Terazijske cesme, a Tola nadjena na potezu Palmoticeve.
Pokojni Ruxin Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Sad je ova tema postala previše gej. Dajte neki spisak da se smejemo
Kanzas siti zez Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Koliko je prosle sezone bilo igraca sa 150+ bodova?
Прслин Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 (edited) Скроз сам машио те мераклије, тек данас видим чудабес на модерацији. У односу на нашу драфтовску битку из које ће кроз седам векова настати неки ДНП2015 та на модерацији ми је изгледала к'о грљење у шненоклама. Edited August 3, 2015 by Прслин
Gylfi Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Kamo sad na sterilni, hladni, obicni fpl posle ovolikih draft emocija.
Pokojni Ruxin Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Umre draft tema posle 2 kola, to se samo sad pravimo da je mnogo bitno. :( Jedina nada je da će da se ispostavi da je prslinov sistem sranje i velika liga sranje pa da možemo da ga prozivamo do kraja sezone, ne vidim kako drugačije
Recommended Posts