Прслин Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Jel ti to, prasline, pitas sta cu ja na vasem topicu? Pokusao sam da ti ignorisem tu glupost. Не питам те шта ћеш ти на нашем топику, већ зашто тролујеш.
Bogotac Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Не питам те шта ћеш ти на нашем топику, већ зашто тролујеш. +1
Muwan Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Da bismo imali konačan i ultimativan spisak biranja u sredu, moramo da znamo da li ima ili nema trejdovanja pozicija. Zoki, Tolaa - ajde vi recite da li vam je makar jedan glas (koji već imamo) protiv trejdovanja dovoljan da odustanete ili biste radije da bacimo i ovo na glasanje pa da tražimo prostu većinu?
zoki Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Da bismo imali konačan i ultimativan spisak biranja u sredu, moramo da znamo da li ima ili nema trejdovanja pozicija. Zoki, Tolaa - ajde vi recite da li vam je makar jedan glas (koji već imamo) protiv trejdovanja dovoljan da odustanete ili biste radije da bacimo i ovo na glasanje pa da tražimo prostu većinu? Naravno da mi nije dovoljan ali nemoj više glasanje molim te, pogubismo se :D Ima po ovim yahoo-ovima i sličnim fantazijima da svaki trejd (dal pik dal već izabran igrač) odobri komesar, koga fala bobu, nemamo ili da glasa cela liga... Stvarno mi je svejedno, neću samo dodatno da komplikujem... Sledeće godine da oformimo 1 komisiju od tri člana - predlažem duccu, Prslina i timmija (naravno i za to ćemo glasati ) - oni lepo napišu 1 Sveti Pravilnik i a u pm, to ima da se poštuje
cvrlle Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Klasican primer NBG opustenosti cak sa ovom podvlaom od 2soma dinara i jedna, reklo bi se, debitantsko-hipsterska fotka, specijalno obradjena za kacenje na Instagram. stativa... bio si blizu! foursquare i ono kao gde sam i sta radim
Muwan Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Naravno da mi nije dovoljan ali nemoj više glasanje molim te, pogubismo se :D Ima po ovim yahoo-ovima i sličnim fantazijima da svaki trejd (dal pik dal već izabran igrač) odobri komesar, koga fala bobu, nemamo ili da glasa cela liga... Stvarno mi je svejedno, neću samo dodatno da komplikujem... Zašto da ne, šta smo sve glasali u prethodnih par dana ovo još i ima smisla Realno, treba nam jasna situacija da bismo imali jasan spisak u sredu. Prsline, predlažem ti da otvoriš još ovo glasanje osim ukoliko kao prvi među jednakima želiš da presečeš i poštediš krhki forumski budžet još jednih izbora.
zoki Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) preliminarna vodilja... bilo je tu još nekih korekcija ali da ne otkrivam sad baš previše Da nastavim spiskometriju @beowl Aj neka se izjasne i ostali, načelno je već troje za (Prslin, Tola i ja smo već nudili trejd) a malkin za sada jedini protiv Edited August 3, 2015 by zoki
Прслин Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 (edited) Тола је блефирала. Предлажем да се зоки и ја заменимо јер је његово место једно од горих, што је директна последица мањкавости моје верзије драфта. Што се осталих тиче, ако има још неко ко би се мењао нека изволи слободно: ако можемо да мењамо играче које изаберемо (а можемо), зашто да се не мењамо и за места са којих их бирамо? Још једна ствар: јавно се извињавам Дуцци што сам изгубио живце током расправљања са њим. Не мислим да имам тапију на драфт знања, само сам се сморио од гласања, прегласавања, поништавања гласова и осталих акција. Убудуће би требало у првом посту на топику (нека га отвара победник претходног х2х драфта) поставити сва правила, па ко хоће да игра, нека игра. Ја то нисам урадио па сам у том смислу за цео овај хаос сам највише крив. :( Ако икада сретнем било кога од вас као извињење плаћам прво пиће свакоме од учесника (а Тимију два). Праштајте, браћо и Толоо Озбиљно сам предложио да он, Тола и Тими одреде правила јануарског драфта како би се ствари довеле у равнотежу. Edited August 3, 2015 by Прслин
Gylfi Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Nije kasno da se još nešto upicani ako može. Timmijev predlog da drugi krug sa dvostrukim biranjem ide do kraja?
Bogotac Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ajmo,neki predlozi za igrace,od koga ocekujete da bljesne :D
John Coltrane Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Preliminarni sa 107 imena. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) ^Soldado mmw Edited August 3, 2015 by Ruxin
malkin Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) Што се осталих тиче, ако има још неко ко би се мењао нека изволи слободно: ако можемо да мењамо играче које изаберемо (а можемо), зашто да се не мењамо и за места са којих их бирамо? evo zašto, ako već moram da ponavljam: ja sam protiv. taktiziranje oko pikova je deo draft taktike samo ako draft nije fer ili makar uravnotežen, a jedna od najvažnijih stvari u vezi sa draftovanjem lige od nule je da draft bude fer ili makar uravnotežen. posle nek se trejduju igrači do mile volje. znači dogovorili smo se glasanjem da se pravimo da je draft fer i uravnotežen. ajde onda da se pravimo da je fer i uravnotežen do kraja. samo se dodatno ujebavaju najniži pikovi prve runde jer sa njima niko neće hteti da se menja. evo ducca već tri strane ignoriše moj predlog trejda. a ima i ovo: завршили смо са кретањима из почетка. jel stvarno hoćeš da dočekamo 23 sata u sredu a da se ovde i dalje trguje pikovima druge, treće i četvrte runde? Edited August 3, 2015 by malkin
Pokojni Ruxin Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Menjanje je glupost ali sam obećao sebi da neću više da se mešam, tako da se ne mešam
Recommended Posts