malkin Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 a) 1.ducca b) 1.praslin 2. san epifanio 3. ruxin 4. malkin
ducca Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) Колико би све лакше било када би свако читао све постове на топику, бар када се одређују правила. Strasno, ali jebeno strasno Inace, posto je vec bilo reci o tome da ako se generise redosled biranja pre pecatiranog rasporeda za naredne runde - posle ce biti haos jer ce svako vuci na svoju stranu, sad lepo sta je tu je i generator mora ostati jer je prvih 18 izabrano random metodom te nema potrebe menjati taj deo. Ostatak ce biti utvrdjen po nekom modelu vec. Just sayin... Edited August 2, 2015 by ducca
Pokojni Ruxin Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Čekaj, a) su rekreativci a b) radna grupa? Ma kakva radna grupa, nece se manji broj ljudi nista lakse dogovoriti. a) je duccin model rasporeda zrebanja posle prvog kruga, b) praslinov. Ako ne znate sta je koji vratite se 2-3 strane unazad i PROCITAJTE
Muwan Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Pročitao sam sve strane ali na prethodnoj strani čovek predlaže pooll za radnu grupu, otkud znam da nije možda to u pitanju...
Muwan Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 a) 1.ducca b) 1.praslin 2. san epifanio 3. ruxin 4. malkin 5. beowl
Pokojni Ruxin Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) Pročitao sam sve strane ali na prethodnoj strani čovek predlaže pooll za radnu grupu, otkud znam da nije možda to u pitanju...Ma opusteno, ja reko samo da napomenem cisto da svi znaju gde, sta i kako. edit - ajde ljudi, jos malo i gotova ova muka Edited August 2, 2015 by Ruxin
John Coltrane Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Pročitao sam sve strane ali na prethodnoj strani čovek predlaže pooll za radnu grupu, otkud znam da nije možda to u pitanju... Pa da ne bude posle napisali smo 500 postova a nista nismo odlucili.
Svarog Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 a) 1.ducca b) 1.praslin 2. san epifanio 3. ruxin 4. malkin 5. beowl 6. Svarog daj da završimo s ovim... možda bi se i uključivao u raspravu, al samo bi dodatni šum unosio. ja da se pitam birali bi bar po 11 odmah, al vi bolje znate koliko bi se to oteglo.
zoki Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 a) 1.ducca b) 1.praslin 2. san epifanio 3. ruxin 4. malkin 5. beowl 6. Svarog 7. zoki Slažem se sa Svarogom
cvrlle Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 a) 1.duccab) 1.praslin2. san epifanio3. ruxin4. malkin5. beowl 6. Svarog 7. zoki 8.cvrlle match point
Pokojni Ruxin Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Kakav je sad ovo spisak Sad već ozbiljno ne isključujem da me troluješ, ali nema veze, imam ja vremena. Pokušaću da još jednom sumiram gde smo i šta smo za sve zbunjene. 1) glasali smo da li je hoćemo jednu veliku ligu ili 2 male, izlglasali jednu veliku 2) bubanj je bio, raspored biranja za prvi krug već postoji. Ne znam da li se sad menja ali to je najmanje bitno, niko od nas nema ništa sa tim 3) ostalo je još da se izglasala kako će ići raspored biranja u ostalim krugovima. Postoje 2 predloga: a) duccin i b) praslinov a) Glasanje je najbolje. Sastaviti svaki predlog, koliko god da ih je i koji ima najvise glasova to je, nema kukanja. Svako ko ima predlog neka iznese pa da ih do vcrs objedinimo. Moj je: 1-18 18-1 18-1 1-18 Novi generator za 5. krug b) Редослед бирања (сада бирамо четири играча): 1-18 18-1 (од 18. до 9. по два играча, од 8. до 1. по један) 9-18, 1-8 (од 9. до 18. по један, од 1. до 8. по два) Да бирамо петог, тај круг би ишао 18-1. Пошто је то бирање резервисано за касније, бираћемо тим редом, али по пласману на х2х табели. Предлажем да петог бирамо или одмах или тек почетком новембра јер ће ако прерано бирамо играч који изабере Агуера бити после три кола међу последњима јер ће се Агуеро одмарати на почетку сезоне зног играња на првенства Јужне Америке, а онда улеће и креће да деље таман када тај срећник драфтује и Игуаина. Ако жреб 5. играча буде почетком новембра, ниже пласирани ће добити подстицај да се опет напале, а више пласирани да открију неког новог Манеа к'о пантелиа прошле године у том петом кругу.
Pokojni Ruxin Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Ako neko ima nešto nek doda, ja bolje od ovog da objasnim ne umem. :( Jedva čekam da se završi ovo pa da ponovo kenjam po temi i trolujem, bem ti ovu konstruktivnost
ducca Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) Bas me zanima ekipa koja je glasala - je l to radi da bi se ovo zavrsilo sto pre, ili vam se zapravo svidja Praslinov model? I ako je ovo drugo molio bih nekog od glasaca da mi obrazlozi sta mu se konkretno svidja u ovom modelu, mozda se i meni svidi. Drugo, zasto si Prasline sekao na 8. mestu pa su od 1-8 jedan recept a 9-18 drugi, zar nije preciznije 1-9 i 10-18? Edited August 2, 2015 by ducca
Recommended Posts