Azdaja Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Pa ja nisam zvanicno glasao a rezultati glasanja su bili objavljeni pre nego sto su svi glasali. Farsa Nije bilo mesta za postenu kampanju. U pravu si za NBG, ubacujemo average-a. Sent from my iPhone using Tapatalk ako .avg odbije tu sam.
Прслин Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 (edited) Хајде нађите неки прави рендом генератор, а не овај што истог играча четири од пет пута стави на девето место. Зокија на полиграф пошто је он тај играч. Edited August 2, 2015 by Прслин
Moća Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Ja samo znam da imam drugog pika ostalo me ne zanima
ducca Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Nista ne razumem. Je l ovo prvi krug dodeljeni brojevi ili redosled biranja?
John Coltrane Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) Nista ne kapiram. Edit: prodajem moje mesto u Draftu, povoljno Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 2, 2015 by John Coltrane
malkin Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Nista ne kapiram. Edit: prodajem moje mesto u Draftu, povoljno Sent from my iPhone using Tapatalk jel prodaješ redni broj, broj mesta u generatoru ili broj pika prve runde? pitam za druga
John Coltrane Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Sve je na prodaju. Sent from my iPhone using Tapatalk
Tolaa Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Ma daj. 5. u prvom krugu i onda 13, 14, 17, 12. Ako ostane ovaj redosled, izabracu samo u prvom krugu i otici da spavam, nije vredno gubljenja beauty sleep-a. Posle cu da popunim ostacima, nece biti mnogo gore.
John Coltrane Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Neka mi neko izracuna kad biram pa da vidim da li mi odgovara zokijev bubanj?
ducca Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Ja prva 2 kruga user, posle naredna 3 potop. Dodatni necu ni imati koga da biram...
Recommended Posts