August 2, 20159 yr Pa ja nisam zvanicno glasao a rezultati glasanja su bili objavljeni pre nego sto su svi glasali. Farsa Nije bilo mesta za postenu kampanju. U pravu si za NBG, ubacujemo average-a. Sent from my iPhone using Tapatalk ako .avg odbije tu sam.
August 2, 20159 yr Author Хајде нађите неки прави рендом генератор, а не овај што истог играча четири од пет пута стави на девето место. Зокија на полиграф пошто је он тај играч. Edited August 2, 20159 yr by Прслин
August 2, 20159 yr Nista ne kapiram. Edit: prodajem moje mesto u Draftu, povoljno Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 2, 20159 yr by John Coltrane
August 2, 20159 yr Nista ne kapiram. Edit: prodajem moje mesto u Draftu, povoljno Sent from my iPhone using Tapatalk jel prodaješ redni broj, broj mesta u generatoru ili broj pika prve runde? pitam za druga
August 2, 20159 yr Ma daj. 5. u prvom krugu i onda 13, 14, 17, 12. Ako ostane ovaj redosled, izabracu samo u prvom krugu i otici da spavam, nije vredno gubljenja beauty sleep-a. Posle cu da popunim ostacima, nece biti mnogo gore.
August 2, 20159 yr Ja prva 2 kruga user, posle naredna 3 potop. Dodatni necu ni imati koga da biram...