malkin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Valjda je Malkin "ukrao" mog igraca, nesto se ne secam da mu se na kraju skinuli bodove cele sezone sam nosio minus u potpisu. to se ne sećaš zato što nije bilo bitno jer sam vas toliko odvalio u klasiku da nije bilo nikakve razlike. a u h2h sam ionako izgubio u tom kolu kad sam pozajmio Zabaletu. onaj nbg je jedno tri kola i dva klinšita vukau u timu tuđeg Hauarda, nikad ništa ni u potpis nije stavio niti se pokajao. a sad bi ljudima da uzima pikove Jel ima neko da mu Hazar nije prvi pik? ima, meni nije prvi pik.
malkin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) Ja baš i nisam najbolje ispratio šta se pisalo od sinoć, šta čekamo sad? I što 4 pika, zar nije 5+1 dogovor oduvek bio? 4 runde a ne 5 zato što je 18 igrača previše za draft ligu. u stvari nije previše jer nećemo dve lige. u stvari jeste previše jer ne damo nikad više da slučajno broj timova pređe 18. u stvari nije previše zbog sira i vojne muzike a vas šestoro ste se uplašili Edited August 1, 2015 by malkin
Pokojni Ruxin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Šta fali, prslin je izneo baš dobar predlog - ko nije u prva 4 nema više da se igra! Taman će se tako za 2-3 godine broj zainteresovanih za draft svesti na 6, što je neka optimalna cifra Samo da ne dođu 2 lige
Pokojni Ruxin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Plašim se malkine da su mnogi preskočili preko tvoje poente da manja liga=više draftovanih igračaDraft liga sa 4 pika i 11 bezveznjakovića :(
zoki Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Ja ne kontam zašto ne bi imali 5 rundi? Ionako će nam ostatak tima od neizabranih igrača biti većinom isti
Прслин Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Ja baš i nisam najbolje ispratio šta se pisalo od sinoć
Pokojni Ruxin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) Pretpostavio sam da vi unijati imate već ceo plan razrađen od a do š, reko šta ima ja tu više da se mešam.Neprijatno sam iznenađen ovom dezorganizacijom i improvizacijom -_- Mi separatisti bi do sad tri drafta napraviliEdit - ali tako to ide, narod prost a prslin udario na emocije....naš zdrav razum nikad nije ni imao šanse Edited August 1, 2015 by Ruxin
John Coltrane Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 A sto ne bi mi separatisti napravili 1 mali neovisni Draft?! Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) With blackjack and hookers?! :O I'm in! Edited August 1, 2015 by Ruxin
John Coltrane Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Malkin, Bogotac, Moca, Ruxin, Behemoth, Tola, ja i siguran sam da cemo ubediti NBG za 1mali draft. Sent from my iPhone using Tapatalk
malkin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) A sto ne bi mi separatisti napravili 1 mali neovisni Draft?! Sent from my iPhone using Tapatalk edit. a čekaj, ti si od naših? edit2. može, samo ja ne bi pustio nbg-a jer nije bio uz nas kad je bilo najteže. Edited August 1, 2015 by malkin
John Coltrane Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Pa ja nisam zvanicno glasao a rezultati glasanja su bili objavljeni pre nego sto su svi glasali. Farsa Nije bilo mesta za postenu kampanju. U pravu si za NBG, ubacujemo average-a. Sent from my iPhone using Tapatalk
ducca Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Ko ti je kriv kad si belolisticar. Svakako ne bi promenio nista ako ti je uteha
Прслин Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Е, доста. Већина је била за велику лигу и ево је. Најгласнији су били за жребање свих редоследа и ево их. Најдосаднији су тражили септембар за петог и ето га септембар за петог. Сада већ дрндате из досаде. Зоки под хитно да достави резултате рендом генератора за свих пет играча која бирамо, са напоменом да петог бирамо када прође прелазни рок. Замене места на драфту има, могу и да се мењају по круговима (пети у последњем кругу за трећег у првом) и тај рад, али ја то нећу да пратим пошто сте много напорни. Нема више мистер циле миле! Za draft spremni!
Recommended Posts