zoki Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) Ма, може и тако. Хајде, Зоки Томбуле, оплети по рендомима! Samo sam čekao da to kažeš! Spremam ko puška!! Edited August 1, 2015 by zoki
nbg4ever Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) Sto se kazne tice, glasam za izbac 2/3 pika i oduzimanje bodova Ne moze samo "pamtimo mu -1" *drugog ili treceg pika, da ne bude zbuna Sent from my Nexus 4 Edited August 1, 2015 by nbg4ever
ducca Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) Inace prose sezone cini mi se bilo bas malo brljotina, 2-3 i nisu nesto uticale. Ne bih bas toliko rigorozne mere uvodio, ako tudji igrac ne donese prevagu u h2h mecu onda samo extra transfer da se izbaci sledece kolo zbog balansa u klasiku i to je to. I neka neko otvori klasik ligu. Aj ja cu. Kod je 1067439-308665 Edited August 1, 2015 by ducca
nbg4ever Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Ma te budale sto ne prate, treba sve po krstkom spusku Sent from my Nexus 4
John Coltrane Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Valjda je Malkin "ukrao" mog igraca, nesto se ne secam da mu se na kraju skinuli bodove
nbg4ever Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Eto, kazem ja. Svi se provuku kroz sistem i posle nikome nista Sent from my Nexus 4
ducca Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Nista, onda svaka kradja 5 pozicija minusa na draftu sledece godine (samo neko ce morati da vodi dnevnik kazni). I mora se obestetiti onaj ko eventualno izgubi zbog tudjeg igraca...
Svarog Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) Edit: dupli Edited August 1, 2015 by Svarog
Svarog Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) A sta ako neko u tom dodatnom draftu odabere igraca kog ja vec imam? Je l sam u obavezi da ga se otarasim pre prve sledece utakmice? Sto se tice formata prvog drafta - mislim da raspored u krugovima posle drugog nece toliko uticati na konacni ishod. Neka oni koji se najvise cimaju oko organizacije lige preseku i dostave nam pravila, ovo samoupravljanje ne funcionise, kao uostalom nijedna skupstina stanara. Edited August 1, 2015 by Svarog
Pokojni Ruxin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 А то што ти се чини да фаворизује лошије пласиране је ваљда супер, јер је шесторо колега из страха да лошије фаворизовани немају никакву шансу хтело да прави две мале лиге. Šestoro kolega smatra da je draft od 18-20 timova gotovo nemoguće izbalansirati, ne izvrći. Ako je rešenje jebaćemo kevu ovom što je uzeo kuna onda je jasno ko je tu bio u pravu.
Прслин Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 (edited) Дволигашки лузеру, цркни. :p Дуццо... Предлажем да петог бирамо или одмах или тек почетком новембра јер ће ако прерано бирамо играч који изабере Агуера бити после три кола међу последњима јер ће се Агуеро одмарати на почетку сезоне зног играња на првенства Јужне Америке, а онда улеће и креће да деље таман када тај срећник драфтује и Игуаина. Ако жреб 5. играча буде почетком новембра, ниже пласирани ће добити подстицај да се опет напале, а више пласирани да открију неког новог Манеа к'о пантелиа прошле године у том петом кругу. додатни драфт крајем октобра да би имао смисла (неко ко има Агуера може да буде последњи после три кола пошто ће он имати само стартове са клупе до тада, па је крај октобра реалнији). Бирамо по х2х редоследу, јебеш класик када си у овералу испод милионитог. @svarog Да, после петог драфтованог се користе дивље карте и из тимова се избацују сви новодрафтовани играчи. Edited August 1, 2015 by Прслин
Pokojni Ruxin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Sramim se priznati da još nisam spravio spisak. Ako koliko sam se zaludeo sa prvim timom i koliko sam ga puta izmenjao otprilike bih mogao u snu da nabrojim tih 100 igrača.
ducca Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Prasline, ali najbolje je da dodatni krug takodje bude zreban i da se ne obaziremo na tabelu (moze pasti i tankovanje u medjuvremenu), pa onda u septembru da bude, bas je malo da imamo po 4 pika u prvih 7-8 kola jbg. Inace sumnjam da ce juznoameri (citaj Aguero i Alexis) propustiti vise od jednog ili 2 kola. Kun je vec na pripremama sa klubom par dana, ne znam ovaj drugi.
Pokojni Ruxin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) Ja baš i nisam najbolje ispratio šta se pisalo od sinoć, šta čekamo sad? I što 4 pika, zar nije 5+1 dogovor oduvek bio? Edited August 1, 2015 by Ruxin
Recommended Posts