February 1, 20169 yr E, pošto sam ostao budan do 1 ujutro, hoćete li da mi dozvolite da promenim iskaz?
February 1, 20169 yr Ja se izvinjavam svima, imao sam hitan poziv sa posla pa sam morao da odem i ako ste me preskocili. Elem, umesto Stukija (verovatno ce kod cvrleta da proigra) neka bude Mitrogol kod mene.
February 1, 20169 yr Moze beowl sto se mene tice. Inace ima jos Bogotac drugog pika plus ovi sto nisu bili prisutni. Edited February 1, 20169 yr by ducca
February 1, 20169 yr 1. Moća - Charlie Austin (Schweini, Gabriel) 2. Behemoth 3. Tola 4. Bogotac-Adebayor,Wollscheid(Morison,Fernandinho) 5. Zoki - Defoe (de Jong) 6. Ruxin - Afobe (Gomis) 7. Coltrane - Pato (Mitrovic) 8. Kanzas- Doumbia, Krkic (Bony, Gestede) 9. Svarog - Sagna, Byram (WHU) (Chadli, Jedinak) 10. Pantelia - Iturbe (nemam pojma koga nogira nek se upiše posle) 11. Nbg 12. Prslin - Енер Валенсија, Делоуеоуфеоеу (Казорла, Фалкао) 13. Beowl - Albrighton (Son) 14. Gylfi - Paloschi (Ayoze) 15. ducca - Antonio, Dembele (B.Sako, Skrtel) 16. Cvrlle - Sturridge, Zouma (Mirallas, KDB)
February 1, 20169 yr Evo ako može posle bogaoca ja bih da sve poreknem... Edit: u stvari prvo Behemoth pošto je stigao. I ako neko zna drugi Moćin pik. Edited February 1, 20169 yr by beowl
February 1, 20169 yr Evo ako može posle bogaoca ja bih da sve poreknem... Edit: u stvari prvo Behemoth pošto je stigao. I ako neko zna drugi Moćin pik. Oces da promenis pik?
February 1, 20169 yr 1. Moća - Charlie Austin (Schweini, Gabriel)2. Behemoth3. Tola4. Bogotac-Adebayor,Wollscheid(Morison,Fernandinho)5. Zoki - Defoe (de Jong)6. Ruxin - Afobe (Gomis)7. Coltrane - Pato (Mitrovic)8. Kanzas- Doumbia, Krkic (Bony, Gestede)9. Svarog - Sagna, Byram (WHU) (Chadli, Jedinak)10. Pantelia - Iturbe (nemam pojma koga nogira nek se upiše posle)11. Nbg12. Prslin - Енер Валенсија, Делоуеоуфеоеу (Казорла, Фалкао)13. Beowl - Niasse (Son)14. Gylfi - Paloschi (Ayoze)15. ducca - Antonio, Dembele (B.Sako, Skrtel)16. Cvrlle - Sturridge, Zouma (Mirallas, KDB)
February 1, 20169 yr Jbg ostadoh sa nula napadača, moram nekog da uzmem. Pod uslovom da je ovaj uopšte izlistan kao napadač Edited February 1, 20169 yr by beowl