Muwan Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 E, pošto sam ostao budan do 1 ujutro, hoćete li da mi dozvolite da promenim iskaz?
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ja sam mislio da će oba prslinova pika da odu u top 3 :D
Behemoth Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ja se izvinjavam svima, imao sam hitan poziv sa posla pa sam morao da odem i ako ste me preskocili. Elem, umesto Stukija (verovatno ce kod cvrleta da proigra) neka bude Mitrogol kod mene.
ducca Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Moze beowl sto se mene tice. Inace ima jos Bogotac drugog pika plus ovi sto nisu bili prisutni. Edited February 1, 2016 by ducca
Bogotac Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 1. Moća - Charlie Austin (Schweini, Gabriel) 2. Behemoth 3. Tola 4. Bogotac-Adebayor,Wollscheid(Morison,Fernandinho) 5. Zoki - Defoe (de Jong) 6. Ruxin - Afobe (Gomis) 7. Coltrane - Pato (Mitrovic) 8. Kanzas- Doumbia, Krkic (Bony, Gestede) 9. Svarog - Sagna, Byram (WHU) (Chadli, Jedinak) 10. Pantelia - Iturbe (nemam pojma koga nogira nek se upiše posle) 11. Nbg 12. Prslin - Енер Валенсија, Делоуеоуфеоеу (Казорла, Фалкао) 13. Beowl - Albrighton (Son) 14. Gylfi - Paloschi (Ayoze) 15. ducca - Antonio, Dembele (B.Sako, Skrtel) 16. Cvrlle - Sturridge, Zouma (Mirallas, KDB)
Muwan Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Evo ako može posle bogaoca ja bih da sve poreknem... Edit: u stvari prvo Behemoth pošto je stigao. I ako neko zna drugi Moćin pik. Edited February 1, 2016 by beowl
Bogotac Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Evo ako može posle bogaoca ja bih da sve poreknem... Edit: u stvari prvo Behemoth pošto je stigao. I ako neko zna drugi Moćin pik. Oces da promenis pik?
Прслин Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 Ja sam mislio da će oba prslinova pika da odu u top 3 :D
Muwan Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Oces da promenis pik? Hoću, samo mi recite da li da sačekam Behemotha i Moću.
Muwan Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 1. Moća - Charlie Austin (Schweini, Gabriel)2. Behemoth3. Tola4. Bogotac-Adebayor,Wollscheid(Morison,Fernandinho)5. Zoki - Defoe (de Jong)6. Ruxin - Afobe (Gomis)7. Coltrane - Pato (Mitrovic)8. Kanzas- Doumbia, Krkic (Bony, Gestede)9. Svarog - Sagna, Byram (WHU) (Chadli, Jedinak)10. Pantelia - Iturbe (nemam pojma koga nogira nek se upiše posle)11. Nbg12. Prslin - Енер Валенсија, Делоуеоуфеоеу (Казорла, Фалкао)13. Beowl - Niasse (Son)14. Gylfi - Paloschi (Ayoze)15. ducca - Antonio, Dembele (B.Sako, Skrtel)16. Cvrlle - Sturridge, Zouma (Mirallas, KDB)
zoki Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Mitrogol Mitrogola. Ja sve čitam Mitroglu i razmišljam šta je sa ovim ljudima
Muwan Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Jbg ostadoh sa nula napadača, moram nekog da uzmem. Pod uslovom da je ovaj uopšte izlistan kao napadač Edited February 1, 2016 by beowl
Recommended Posts