Behemoth Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 I ja. Mada nemam pojma kog uzeti umesto Stukija.
zoki Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Na telefonu ali ne garantujem stalno prisustvo.. Pantelia zna moj spisak pa neka bira ako se ne javim na vreme
ducca Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Kolko vidim 10 za sad. Praslin se ceka od sigurnih, pretpostavljam i Gulfy. Moca birao, Tola rekla na kraju ako je stigne, Malkin i San Epi preskacu. Fali onda jos 2 bludna sina pa da se poklonimo. Ja sam na mobu vcrs pa bih molio ako moze ili bez chata ili da se i ovde napisu izbori i ako moze neko tabelu od pre 2-3 strane da iskopira pa da se u nju zapljune svako. Edited February 1, 2016 by ducca
Tolaa Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Predsednica i daktilografkinja FFS PPP-a E moji mi Predsednica i daktilografkinja je podstanar. E, moji vi, kakav je to nacin. Ja sam zauzeta, a ionako nisam stigla da napravim spisak, pa me slobodno preskocite, sutra cu.
Прслин Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 1. Moća - Charlie Austin 2. Behemoth 3. Tola 4. Bogotac 5. Zoki 6. Ruxin 7. Coltrane 8. Kanzas 9. Svarog 10. Pantelia 11. Nbg 12. Prslin 13. Beowl 14. Gylfi 15. ducca 16. Cvrlle
John Coltrane Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Manje vise tu sam i ja. Ubija me ova neozbiljnost. edit: Vec sutra i prekostura se igra novo kolo, bilo bi fino da zavrsimo bar do sutra popodne. Edited February 1, 2016 by John Coltrane
ducca Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Jurnite Gulfija i Nbg na pp... Ne znam ko jos fali Znam - Bogi Edited February 1, 2016 by ducca
pantelia Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Na telefonu ali ne garantujem stalno prisustvo.. Pantelia zna moj spisak pa neka bira ako se ne javim na vreme Pantelia zna tvoj spisak ali ode na fudbal :D Ako Zoki bude tu neka izabere mog igraca, ako ne, ja cu stra sta pretekne...
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Zaista gospodo, malo više profesinalizma ne bi bilo na odmet
John Coltrane Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 A tako me golica kraj prve sezone The Affair
Recommended Posts