ducca Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Jedino da jurimo na pp Tolu, Bogoca, Gylfija, Nbg i Beowl se nije pojavljivao vcrs ako se ne varam.
ducca Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Ne daj bože da si se ponudio da proveriš šta je s Tolom
Kanzas siti zez Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 taman cemo sutra imati veci izbor posto ce biti nekih transfera sigurno. Mi mozda uzmemo Cherisheva na pozajmicu
John Coltrane Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) Ne daj bože da si se ponudio da proveriš šta je s Tolom Pa sta si ti radio dok sam ja trazio Mocu? edit: Btw u Milanu pakao, jeste penal nije penal, Mancini popasao iskljucenje. Edited January 31, 2016 by John Coltrane
Gylfi Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) Vidim napredujete. E: Ayoze na menjažu. B.Sako, De Jong, Falcao, Cazorla, Gestede, Chadli, Jedinak, Bony, Stuki, Oxlade, Gomis, KdB, Mirallas, Gabriel, Schwaini, Mitrovic, Skrtel, Ayoze Edited January 31, 2016 by Gylfi Pleasure
Tolaa Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Hm? Kad je uopste dogovoreno da sinoc bude draft? Ja sam se selila u novi stan za vikend, ne bi bilo sanse da ucestvujem. Nisam stigla da zadjem na topik od petka, a pre toga mislim da nigde nisam videla da je uopste pomenut datum. Dajte ukratko, nemam vremena da citam sve, izbacujemo li nekog ili samo nudimo na menjazu? Koliko novih se bira, samo 1?
Muwan Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Praštajte, vikend se neočekivano iskomplikovao. Može večeras, biću gajbi. Menjam Sona, ako je neko zainteresovan. B.Sako, De Jong, Falcao, Cazorla, Gestede, Chadli, Jedinak, Bony, Stuki, Oxlade, Gomis, KdB, Mirallas, Gabriel, Schwaini, Mitrovic, Skrtel, Ayoze, Son
ducca Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Hm? Kad je uopste dogovoreno da sinoc bude draft? Ja sam se selila u novi stan za vikend, ne bi bilo sanse da ucestvujem. Nisam stigla da zadjem na topik od petka, a pre toga mislim da nigde nisam videla da je uopste pomenut datum. Dajte ukratko, nemam vremena da citam sve, izbacujemo li nekog ili samo nudimo na menjazu? Koliko novih se bira, samo 1? Pa bilo je govora tokom prethodne dve nedelje o ovoj nedelji, pa smo probali da se okupimo, ali nije frka, ne bismo bez tebe to izveli ;) Izbacujes 1 ili 2 igraca, i idemo max 2 kruga zamenska. Menjaza moze neograniceno, kao i tokom cele sezone u principu. Mozemo vcrs da probamo opet, moj predlog 22h, moze i ranije u principu.
Tolaa Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Aha, onda izbacujem dvojicu, Nasrija i Rodrigeza. Ako me nema, kad god bude biranje, slobodno terajte bez mene, ja cu onda naknadno, ionako mi nema spasa.
John Coltrane Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Hm? Kad je uopste dogovoreno da sinoc bude draft? Ja sam se selila u novi stan za vikend, ne bi bilo sanse da ucestvujem. Nisam stigla da zadjem na topik od petka, a pre toga mislim da nigde nisam videla da je uopste pomenut datum. Dajte ukratko, nemam vremena da citam sve, izbacujemo li nekog ili samo nudimo na menjazu? Koliko novih se bira, samo 1? Predsednica i daktilografkinja FFS PPP-a E moji mi
pantelia Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 A da odredimo neki drugi dan kao termin, a ne danas za danas kao do sada? Verujem da bi onda mnogo vise ljudi bilo prisutno. I da odigramo jos kolo-dva sa ovakvim spiskom igraca, sta ima veze...
Recommended Posts