ducca Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) ducca, Svarog, Behemoth, Kanzas, Coltrane, San Epifanio preskace, Malkin takodje ( ), Cvrlle, Beowl potvrdili ranije, kao i Prslin, mislim i Tola, Zoki je vidim izbacivao ali nije se oglasavao povodom nedelje. Ko preostaje da se obavesti pa da spizdimo to i aktiviramo WC ova 2 dana... B.Sako, De Jong, Falcao, Cazorla, Gestede, Chadli, Jedinak, Bony, Stuki... DOpunjavajte spisak odbacenih kako se javljate. Termin 9 moze, moze i kanije ako Svarogu odgovara. Redosled 1. krug od poslednjeg na tabeli h2h ka prvom, drugi obrnuto. To je to.\ Treba jos da se potvrde Gulfy, Ruxin, nbg, Moca, Pantelia i Bogotac. Edited January 31, 2016 by ducca
Svarog Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) jedno pojašnjenje mi treba. ako ja izbacim dvojicu - koliko igrača moram/treba da draftujem? 2 ili 4? Edited January 31, 2016 by Svarog
John Coltrane Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Ja bih menjao Mitrovica, jel neko zainteresovan?
ducca Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Redosled 1. krug od poslednjeg na tabeli h2h ka prvom, drugi obrnuto. To je to.\ Tako je bilo prethodnih sezona. @ Svarog - izbacis 2 - biras 2. Ovaj draft je samo za zamenu jednog ili dva igraca, nema povecanja broja draftovanih
Pokojni Ruxin Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Izbacujem gomisa Pustite mi samo pm kad dođe red na mene. Verovatno neću pratiti ali napraviću spisak od 6 igrača (koliko sam skapirao ne treba mi više) tako da vas valjda neću suviše zadržati
pantelia Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) Ja sam tu do pola 10 plafon, mozda stignem i do 9, ali za svaki slucaj saljem Zokiju spisak igraca :) edit: izbacujem Oxlade-Chamberlaina Edited January 31, 2016 by pantelia
ducca Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) 1. krug: 1. Moća 2. Behemoth 3. Tola 4. Bogotac 5. Zoki 6. Ruxin 7. Coltrane 8. Kanzas 9. Svarog 10. Pantelia 11. Nbg 12. Prslin 13. Beowl 14. Gylfi 15. ducca 16. Cvrlle Drugi kreće od Cvrleta, ali zavisi od toga ko je uopšte izbacio 2 igrača, tako da još nije konačan spisak. Izbaceni do sada: B.Sako, De Jong, Falcao, Cazorla, Gestede, Chadli, Jedinak, Bony, Stuki, Oxlade, Gomis Edited January 31, 2016 by ducca
Прслин Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Ја сам на телефону, па ћу само на форуму да се уписујем.
Recommended Posts