Svarog Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Mislim da ćemo ovde imati jednoglasnu odluku Polako, još nismo počeli pregovore o redosledu biranja.
John Coltrane Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Saglasan, taj dodatni ionako ide brzo. Samo treba sve ekipe obavestiti na vreme.
San Epifanio Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ovaj krug nije obavezan za one koji imaju sjajno izbalansirane timove?
ducca Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 (edited) Tako je. Opcioni je. Ali ce verovatno morati da radi WC jer ce se dosta razgrabiti sto je ostalo od kvaliteta. Mozete polako prijavljivati igrace koji su za izbacivanje, mozda padne i neki trejd, i cudnije stvari si se desavale. Moj letač je Bakari Sako naravno. Edited January 23, 2016 by ducca
zoki Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Noga u dupe Hulahanu i de Jongu.. Ako neko hoće da se trejduje nudim Bentekaru, Lensaru i Ayewa... Zajedno ili pojedinačno, samo ih uzmite :D
Прслин Posted January 23, 2016 Author Posted January 23, 2016 Избацујем Казорлу и Фалкаа, а нудим Депаја за мењажу.
Kanzas siti zez Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Gestede ce dobiti nogobulj, mozda i Bony. Kakve su propozicije? Prvo biramo svi po jednog igraca a posle biramo zamene za one kojih smo se otarasili?
zoki Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Zaboravite šta sam napisao, neko mi je falsifikovao nalog
ducca Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 (edited) Gestede ce dobiti nogobulj, mozda i Bony. Kakve su propozicije? Prvo biramo svi po jednog igraca a posle biramo zamene za one kojih smo se otarasili? Nema dodatnog kruga, samo koga izbacis mozes novog umesto njega. Prethodnih godina bilo je do 2 igraca, moze i ove tako. Uglavnom prvo svi bace na gomilu svoj skart i krecu 2 kruga. Mada me cudi da se Malkin jos nije oglasio po ovom pitanju Edited January 23, 2016 by ducca
San Epifanio Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ijao, Nejsmit na klupi sa minimalnim sansama da zaigra.
Recommended Posts