December 13, 20159 yr Da li je 10p prednosti dovoljno protiv ©oste, pitanje je sad... Imam i Albrajtona pored Coste
December 13, 20159 yr Gospode isuse... Ništa onda, odoh po cveće. Ma jok,ocekuj zuti za Costu minimum,i ulazak sa klupe ili izlazak na poluvremenu,nema greske
December 13, 20159 yr Behemothe, 36-36 smo, sutra Zouma na Pedra :D Naravno da je Firmino usao samo na 5 minuta, cisto da Jaja ne dobije traku kao zamenik
December 13, 20159 yr Ma jok,ocekuj zuti za Costu minimum,i ulazak sa klupe ili izlazak na poluvremenu,nema greske Uz Drinkwaterovu asistenciju, 3p bonusa i CS će i Costinih 1p biti dovoljno :(
December 13, 20159 yr Prasline izadji iz misije rupe, evo dao sam ti Mitra fore!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
December 14, 20159 yr Author Prasline izadji iz misije rupe, evo dao sam ti Mitra fore!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Шта се дереш, узнемирићеш ми Вардија који вежба прославу хет трика.
December 14, 20159 yr Moze i Albrajton edit: Ovo mora biti upisano kao asist -_- Edited December 14, 20159 yr by John Coltrane