December 8, 20159 yr Nego, na koju foru su mi automatske izmene na kraju napravile formaciju 5-2-3? Mislio sam da to nije moguće Sto ne bi bilo moguce? Ne mozes da imas manje od 2 odbrambena, 2 veznjaka i jednog napadaca, sve ostale kombinacije mogu. Edited December 8, 20159 yr by Tolaa
December 8, 20159 yr Huh, mislio sam da je 3 minimum za odbranu i vezni red. Lepo, to znači da sam i bez uzalud skrcanog 3x © prebacio 50 poena. Ne mogu se požaliti.
December 8, 20159 yr 2 u odbrani mozes da imas samo ako iskoristis all-out-attack dzokera, inace je minimum 3. Sent using Tapatalk
December 8, 20159 yr Da, to je minimun, sorry, nisam naglasila da je ono u slucaju da iskoristis all out attack.
December 8, 20159 yr Pa Cvrlle, gde su te cestitke. Osusih se cekajuci. Gde se izgubise ti lepi maniri na ovom divnom topiku? :( Edited December 8, 20159 yr by San Epifanio
December 8, 20159 yr Dobro, beowl, sad znam za koga čuvam trotraku. Neka ti bude od koristi kao što je i meni bila
December 9, 20159 yr evo čestitam i bez gledanja rezultata! Zelis da umanjis moju pobedu sugerisanjem da ne pratis Draft. Jesi odustao i od onog drugog?
December 13, 20159 yr U najavi druga pobeda za redom i to protiv 1 Oca Drafta (osim ako se Vardi ne usere u usta Murinju Ivanovicu)