Прслин Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Svi kao nesto cestitaju... Kakva gomila strebera! Sent from my Nexus 4 Тачно, сада баш о томе размишљам. Одлично си приметио, честитам!
nbg4ever Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ti si me najvise razocarao... Sent from my Nexus 4
Прслин Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Јадан Пантелиа. То му је била једна од ретких прилика да му ове године неко честита. :(
John Coltrane Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ja :misko: Cestitam, bar si brat sektas, ako je za utehu :)
ducca Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ulazim petkom da namestim tim i posle toga momentalno zaboravljam da je draft ikad postojao. Najače da sam toliko lud da pratim ko me lupa iz nedelje u nedelju i da se pravim da odgovor nije - svi :( Cek, zar ti nisi prvih par nedelja kidao i bio u vrhu Srbije? Sta se desilo?
Pokojni Ruxin Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Kidao sam na ostatak tima, posle dodrafta je sav teret pao na nejaka pleća mojih pikova :(
ducca Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Nisi jedini. Ja ne znam da l sam nekad gore draftovao nego ove godine. I dalje se provlačim na ostatak tima. Još će mi nesrećni Deeney koga sam nudio u septembru ispasti najbolji pick... Uz zahvalnicu JC-u što mi ne dade Mitrogola u zamenu
Tolaa Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Eeee, posle par kola je moj draft tim bio prvi u PPP klasiku... Dobro je pa sam "slikala", tako da sad sa setom u ocima gledam tu tabelu dok mi se tim crveni, sto od povreda, sto od blama.
Kanzas siti zez Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 mislim da Tolaa i ja igramo najgori mec u istoriji FPL-a. Stidim se trenutnog vodjstva.
John Coltrane Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Malkine budi dzentlmen, cestitaj boljem.
Tolaa Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Izgubila sam od Kanzasa koji je imao 23 poena, i to UBEDLJIVO. Najefikasniji u mom timu Kouyate sa 3 poena. Edited December 8, 2015 by Tolaa
Muwan Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Ničim izazvan sruših lidera na tabeli :o Posle subotnjih utakmica mogao sam samo da se upucam u čelo. De Gea i Özil su doneli neku siću a ideja da se protiv demona pojačam tako što ću dati 3x © Peletu pokazala se kao posebno genijalna. Ali u nedelju stiže preokret iz pozadine i to kakav - Wijnaldara mi donosi 5 poena prednosti koje su sinoć branila moja dvojica naspram Gylfijeve četvorice. Bilo je napeto kao na noši a onda je od svog tog bašibozuka na terenu gol uvalio Dannara i doneo iznenađenje kola. Nego, na koju foru su mi automatske izmene na kraju napravile formaciju 5-2-3? Mislio sam da to nije moguće Edited December 8, 2015 by beowl
Recommended Posts