November 8, 20159 yr Beowle, cestitke na zasluzenoj pobedi, reklo bi se rutinskoj. Moj draft tim napokon pruza ocekivane partije, sto je omogucilo mom prvom timu da napokon, u 12-om kolu prestigne svog mladjeg brata.
November 8, 20159 yr Hvala na čestitkama i sve najbolje u nastavku. Kod mene je situacija skroz suprotna, Draft tim se junački drži a onaj prvi iz kola u kolo probija dno.
November 9, 20159 yr i meni lepo kad bilo ko sjebe motju ali ti sa time nemas veze, barem ovog vikenda. sjebao si gilfija
November 22, 20159 yr Čestitke Perryju na tesnoj ali zasluženoj pobedi. Meni lekcija da ne eksperimentišem i ne pravim se pametan nego da traku lepo dam najboljem igraču koji je u najboljoj formi.
November 23, 20159 yr Koliko od njih je kod Moce u timu :D :( Ni Moca nije toliko blesav. :( A ja bih volela da ih jos neko ima.
November 24, 20159 yr Razbio sam proslogodisnje prokletstvo i pobedio Duccu, prvi put u nekom 64-om susretu. Susret pravi draftovski na sto manji broj poena, a tu vec imam neke sanse.
November 24, 20159 yr Razbio sam proslogodisnje prokletstvo i pobedio Duccu, prvi put u nekom 64-om susretu. Susret pravi draftovski na sto manji broj poena, a tu vec imam neke sanse. Cestitke, sad cu otprilike ja biti taj koji ce upasti u prokletstvo i izgubiti sve ove sezone od tebe :P Tim se sigurnim koracima raspada, draftovani igraci me prodaju iz kola u kolo, pride jedini koji je opravdao poverenje ostane na klupi posle volejcine na Etihadu :( Edited November 24, 20159 yr by ducca
November 28, 20159 yr Zaboravio sam da namestim postavu. Znaci verovatno pobedjujem. Edited November 28, 20159 yr by Svarog
November 28, 20159 yr pa imas jos vremena :D da namjestis i izgubis Edited November 28, 20159 yr by Timmi
November 28, 20159 yr upravo to sam i uradio. na moju žalost videh na drugom topiću da je dedlajn danas u 15h. jbg, ne da mi se.