San Epifanio Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Nisam ja vican tekstovima na nekoliko strana. Samo sam minimalno zagrebao po Mocinom bogatom CV-ju.
cvrlle Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 ne znam cemu ti hvalospevi. stara je to pedercina i prevarant
Прслин Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Немој тако, то тврде само они који га добро знају.
Moća Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 San epifanio hvala na lepim recima a ova dva pedera nek uzmu sobu da ne smaraju ovde.
malkin Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 (edited) Alderweireld ovo postaje besmisleno. ili da stvarno ustanovimo ozbiljne kazne ili da mi ne truli 11.8 miliona u banci bezveze. edit. pa da, nbg ukro. na prvo drvo s njim! Edited November 1, 2015 by malkin
malkin Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Alderweireld nbg ukro Ubijte ga! Sent from my Nexus 4 +1
nbg4ever Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Jbga, u Jordanu sam, slabo radi internet. I kad se obrise dupe, ne sme da se baca u wc solju da se ne zaglavi. Eto, otud mene Aldervilered Jbga, hteli ste 800 draftovanih igraca, eto vam sad Sent from my Nexus 4
John Coltrane Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Nema veze, i sa njim i bez njega te iberundujem
malkin Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Jbga, u Jordanu sam, slabo radi internet. I kad se obrise dupe, ne sme da se baca u wc solju da se ne zaglavi. Eto, otud mene Aldervilered Jbga, hteli ste 800 draftovanih igraca, eto vam sad Sent from my Nexus 4 ukro si još u devetom kolu a ovo za 800 draftovanih si sam kriv Ja vec danima citam ovu temu i apsolutno nemam pojma o cemu vi raspravljate. Nemam stav, osim stava da mi idete na 'rac te sam blizi odluci da ne igram draft uopste. Dogovorite se, javite sta-kad-kako, pa da se bira.
Behemoth Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Ja nikog zivog u draftu ne mogu da dobijem. 3 draftovana su mi povredjena, a ovo ostalo sto sam izabrao, sam lose izabrao. Meni je cilj ove sezone samo da ne ponesem fenjer.
Recommended Posts