October 31, 20159 yr Nisam ja vican tekstovima na nekoliko strana. Samo sam minimalno zagrebao po Mocinom bogatom CV-ju.
October 31, 20159 yr San epifanio hvala na lepim recima a ova dva pedera nek uzmu sobu da ne smaraju ovde.
November 1, 20159 yr Alderweireld ovo postaje besmisleno. ili da stvarno ustanovimo ozbiljne kazne ili da mi ne truli 11.8 miliona u banci bezveze. edit. pa da, nbg ukro. na prvo drvo s njim! Edited November 1, 20159 yr by malkin
November 1, 20159 yr Jbga, u Jordanu sam, slabo radi internet. I kad se obrise dupe, ne sme da se baca u wc solju da se ne zaglavi. Eto, otud mene Aldervilered Jbga, hteli ste 800 draftovanih igraca, eto vam sad Sent from my Nexus 4
November 1, 20159 yr Jbga, u Jordanu sam, slabo radi internet. I kad se obrise dupe, ne sme da se baca u wc solju da se ne zaglavi. Eto, otud mene Aldervilered Jbga, hteli ste 800 draftovanih igraca, eto vam sad Sent from my Nexus 4 ukro si još u devetom kolu a ovo za 800 draftovanih si sam kriv Ja vec danima citam ovu temu i apsolutno nemam pojma o cemu vi raspravljate. Nemam stav, osim stava da mi idete na 'rac te sam blizi odluci da ne igram draft uopste. Dogovorite se, javite sta-kad-kako, pa da se bira.
November 1, 20159 yr Ja nikog zivog u draftu ne mogu da dobijem. 3 draftovana su mi povredjena, a ovo ostalo sto sam izabrao, sam lose izabrao. Meni je cilj ove sezone samo da ne ponesem fenjer.