October 18, 20159 yr koliko vidim, od draftovanih se u po dva tima nalaze Hart, Zabaleta, Belerin i Kujate. neka se prestupnici sami jave.
October 18, 20159 yr Zabaleta je moj draftovani poslednji. Neka se javi drugi. @John bice napeto :) edit: zapravo se nadam crvenom Mitrari :D Edited October 18, 20159 yr by Behemoth
October 18, 20159 yr Zabaleta je moj draftovani poslednji. Neka se javi drugi. @John bice napeto :) edit: zapravo se nadam crvenom Mitrari :D Evo javlja ti se Mitar sa golom :P
October 18, 20159 yr koliko vidim, od draftovanih se u po dva tima nalaze Hart, Zabaleta, Belerin i Kujate. neka se prestupnici sami jave. Izbaciti ih napolje odmah.
October 18, 20159 yr koliko vidim, od draftovanih se u po dva tima nalaze Hart, Zabaleta, Belerin i Kujate. neka se prestupnici sami jave. Prslin ima Bellerina a nbg ga draftovao.. Prosto ne verujem da se njemu to desilo [emoji38] Kad se vrati iz banovine da mu se oduzmu tri boda za zelenim stolom
October 18, 20159 yr -40, krađa draftovanog igrača... sad je već sasvim jasno da Prslin nije slučajno banovan upravo ove nedelje
October 18, 20159 yr ipak imate pobjednika - tim vucicu pederu i zabaleta i bellerin :D svarog ima harta nema na cemu Edited October 18, 20159 yr by Timmi
October 18, 20159 yr ipak imate pobjednika - tim vucicu pederu i zabaleta i bellerin :D -40, krađa draftovanog dva draftovana igrača... sad je već sasvim jasno da Prslin nije slučajno banovan upravo ove nedelje pala je i promena imena tima :D moderacijo, pušćaj ga na slobodu, mi ćemo ovde da ga kažnjavamo