John Coltrane Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Moj predlog:H2H tabela formira redosled biranja od prvog do poslednjeg. Novi clanovi krecu od dole i to po redosledu prijave na ovo temi. Dodatni draft na jesen ide kontra od avgusta. Februar samo 1 krug plus odbacivanje povredjenih na vise od mesec dana plus trampa (trampa moze bez ogranicenja). Sto se tice teme, nema potrebe za novom, jedna je dovoljna.
Timmi Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 cekajte, bre, kako mislite da neka tabela iz ove sezone formira raspored za sledecu kad nemaju nikakve veze? to moze da vazi samo u ligama koje imaju keepere (ko igra pravi fantasy, zna o cemu se radi ).
ducca Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Moj predlog: H2H tabela formira redosled biranja od prvog do poslednjeg. Novi clanovi krecu od dole i to po redosledu prijave na ovo temi. Dodatni draft na jesen ide kontra od avgusta. Februar samo 1 krug plus odbacivanje povredjenih na vise od mesec dana plus trampa (trampa moze bez ogranicenja). Sto se tice teme, nema potrebe za novom, jedna je dovoljna. Slazem se sa svim tackama, jedino mi se ne svidja da u februaru mogu da se zamene igraci koji su povredjeni na duze od mesec dana. Mogu jedino oni koji su do kraja sezone aut. Trejdovi mogu kad god, tu valjda ni do sada nije bilo ogranicenja. Btw Deeneey i dalje u izlogu
nbg4ever Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Draft redosled za sezonu 2016/2017 Prvi krug: 1) nbg4ever 2)... Sent from my Nexus 4
Прслин Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Мени је океј све осим признавања Косова. :(
John Coltrane Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 @ ducca Pa kontam da imamo februar, mart, april i vec u maju kraj, EP je sledece godine i ranije se zavrsavaju prvenstva. Mozemo da pomerimo na 2 meseca out, a mozemo i da izbacimo tu tacku. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Mrzi me još uvek da sklapam tim, ali prilično sam siguran da nemate šta da tražite u ovoj igri.Draftovao sam veznjaka koji vredi 4.9, ako to nije pro mode....
zoki Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 14 i po. To je vec draft. Pratim i podižem na 15,6
John Coltrane Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 11.6£ Nemos covek naci MF pa to ti je. Mitar,Mata,Monreal,Marsial - fino zvuci.
Moća Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 9.4 Skrpio se nekako. 3 draftovana mi povredjena
Behemoth Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Ja sam na mizernih 3.9. Od draftovanih izgleda samo Firmino ne igra.
Recommended Posts